Find de rigtige produkter til krøllet hår.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
1 min læsning
Find de rigtige produkter til krøllet hår.

Krøllet hår er ofte svært og ustyrligt og ikke til at styre. Mange med krøllet hår oplever dagligt at håret kruser, filtrer og tørrer ud. Ved at vælge det rigtige hårprodukt specielt egnet til krøllet hår vil du opleve at den daglige vedligeholdelse af dit krøllede hår bliver meget nemmere. Vi giver dig her et par tips til hvordan du kan vælge de rigtige produkter til krøllet hår.

Find de rigtige hårprodukter til krøllet hår

  1. Fastslå hvilke problemer du har med dit krøllede hår. Det kan være du oplever at det tørrer ud, det er ødelagt, det mangler volumen eller har en tendens til at kruse. De styling og hårpleje produkter du har brug for at skal findes på baggrund af den diagnose du stiller for dit krøllede hår. De problemer man oftest oplever med krøllet hår er at krøllet hår har en tendens til at tørre ud, og du vil derfor have brug for fugtgivende hårplejeprodukter.
  2. Start med at se efter om produktet du overvejer, er specielt egnet til krøllet hår. Det er ikke kun shampoo og conditioner produkterne som skal være specielt egnet til krøllet hår. Stylingprodukterne du ønsker at bruge i det krøllede hår skal også være specielt egnet hertil. Der findes stylingprodukter såsom mousse og gele som er specielt egnet til krøllet hår. Produkterne som er specielt egnet til krøllet hår hjælper med at vedligeholde og øge fugtigheden i krøllerne og bevare strukturen som krøllet hår nu engang har. De fleste populære brands indenfor hårproduktmarkedet, såsom Redken og L’Oreal, har hele serier af hårpleje produkter kun egnet til krøllet hår.
  3. Husk altid at læse på bagsiden af produktet inden du køber det. Vælg hårprodukter til krøllet hår med silikone. Silikonen lægger sig på toppen af håret follikler og forsegler fugten i håret og øger glansen i hårstråene. Silikone ingredienser finder man oftest i balsam produkter specielt egnet til krøllet hår. Hold dig væk fra hårprodukter med alkohol da de har tendens til at udtørre og ødelægge håret.
  4. Hvis du er i tvivl om hvilke produkter du skal vælge er det altid en god idé at spørge sin frisør hvilke produkter de vil foreslå til dit hår. Husk at være kritisk og ikke blot lade dig guide til at købe de produkter som frisøren har på hylden. Spørg gerne ind til hvorfor netop disse produkter vil være gode for netop dit krøllede hår.
Oprindeligt udgivet 06. oktober 2009, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Stjæl tøsernes hårpudder
Indlæg

Stjæl tøsernes hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det... Læs mere
Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder
Indlæg

Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Har du nogensinde hørt fra de personer du omgås i hverdagen, eller for den sags skyld læst i et magasin, at en fedtet... Læs mere
M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!
Indlæg

M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!

af Camilla, frisør
M2 Eyelash Serum. Den originale vippeserum. Har du altid drømt om at få lidt længere vipper, men har du... Læs mere