Find de rigtige produkter til krøllet hår.

Find de rigtige produkter til krøllet hår.

Krøllet hår er ofte svært og ustyrligt og ikke til at styre. Mange med krøllet hår oplever dagligt at håret kruser, filtrer og tørrer ud. Ved at vælge det rigtige hårprodukt specielt egnet til krøllet hår vil du opleve at den daglige vedligeholdelse af dit krøllede hår bliver meget nemmere. Vi giver dig her et par tips til hvordan du kan vælge de rigtige produkter til krøllet hår.

Find de rigtige produkter til krøllet hår.

Find de rigtige hårprodukter til krøllet hår

  1. Fastslå hvilke problemer du har med dit krøllede hår. Det kan være du oplever at det tørrer ud, det er ødelagt, det mangler volumen eller har en tendens til at kruse. De styling og hårpleje produkter du har brug for at skal findes på baggrund af den diagnose du stiller for dit krøllede hår. De problemer man oftest oplever med krøllet hår er at krøllet hår har en tendens til at tørre ud, og du vil derfor have brug for fugtgivende hårplejeprodukter.
  2. Start med at se efter om produktet du overvejer, er specielt egnet til krøllet hår. Det er ikke kun shampoo og conditioner produkterne som skal være specielt egnet til krøllet hår. Stylingprodukterne du ønsker at bruge i det krøllede hår skal også være specielt egnet hertil. Der findes stylingprodukter såsom mousse og gele som er specielt egnet til krøllet hår. Produkterne som er specielt egnet til krøllet hår hjælper med at vedligeholde og øge fugtigheden i krøllerne og bevare strukturen som krøllet hår nu engang har. De fleste populære brands indenfor hårproduktmarkedet, såsom Redken og L’Oreal, har hele serier af hårpleje produkter kun egnet til krøllet hår.
  3. Husk altid at læse på bagsiden af produktet inden du køber det. Vælg hårprodukter til krøllet hår med silikone. Silikonen lægger sig på toppen af håret follikler og forsegler fugten i håret og øger glansen i hårstråene. Silikone ingredienser finder man oftest i balsam produkter specielt egnet til krøllet hår. Hold dig væk fra hårprodukter med alkohol da de har tendens til at udtørre og ødelægge håret.
  4. Hvis du er i tvivl om hvilke produkter du skal vælge er det altid en god idé at spørge sin frisør hvilke produkter de vil foreslå til dit hår. Husk at være kritisk og ikke blot lade dig guide til at købe de produkter som frisøren har på hylden. Spørg gerne ind til hvorfor netop disse produkter vil være gode for netop dit krøllede hår.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 6. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...
Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...