Førstehjælpskasse til håret på en dårlig hårdag

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Førstehjælpskasse til håret på en dårlig hårdag

Mon ikke, at vi alle har oplevet, at håret opfører sig mærkeligt på de allermest uheldige tidspunkter? Det kan derfor være utroligt smart, at have en lille førstehjælpskasse til håret, som kan afhjælpe uheldige hårstrå - og dermed forebygge en dårlig hårdag.

En dårlig hårdag kan ske for os alle

Vi kender det alle. Tiden er knap om morgenen og håret vil bare ikke. Det stritter i alle retninger og kan ikke tæmmes uden at du kommer til at ligne en hængt kat der lige har været en tur i skraldespanden.

Du får her frisørens tips & tricks til en dårlig hårdag - og hvad du bør ha' klar i en 'førstehjælpskasse til håret' når en dårlig hårdag opstår for dig.

Hårnåle og hårelastikker

Det er nærmest en selvfølge at du skal have lidt ekstra hårelastikker og hårnåle i din førstehjælpskasse til håret. De kan bruges til et quick fix af lokkerne og være et godt udgangspunkt for, at kunne reparere din frisure eller hurtigt sætte det på en anden måde.

Hårprodukter i rejsestørrelse

Du har formentligt regnet ud hvor jeg vil hen med dette punkt...? Rejsestørrelser er små og kan være i enhver håndtaske. Det kan være, at du har brug for en hårspray, en tørshampoo, lidt balsam eller måske noget helt andet. Det kan være en gode måde, at friske lokkerne op på når du er på farten eller måske efter en lang dag, hvor du f.eks. skal videre efter arbejde.

En kam

En kam fylder ikke alverdens, men kan være guld værd når du skal have styr på de mærkværdige lokker der står til højre og venstre.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 10. november 2014.