Fudge Dry Dust - snart falder der tryllestøv over Danmark!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Fudge Dry Dust - snart falder der tryllestøv over Danmark!

Fudge Dry Dust er det sidst tilkomne produkt fra Fudge. Dry Dust er udviklet til at skabe en øjeblikkelig tør struktur i håret. Hvis du er forelsket i OSIS Dust It vil du med garanti også blive vild med Fudge Dry Dust produktet.

Fudge Dry Dust

Fudge er, som alle de andre Fudge hårprodukter, et innovativt produkt der er absolut perfekt til at skabe mat struktur i alle hårtyper! Produktet absorberer fugten fra luften og olien, som hovedbunden producerer i løbet af dagen. Håret vil fremstå rent og mat dagen igennem. Du behøver derfor ikke længere at frygte kruset hår, da Dry Dust absorberer fugten fra luften. Pulveret kommer i en smart emballage, som gør det muligt at påføre produktet i netop de mængder du ønsker.

Det lækre ved Fudge Dry Dust bliver at man ikke længere behøver at vaske håret hver eneste dag. Produktet tilføres i tørt hår. Ryst Fudge Dry Dust, strø tryllestøvet i håret og skab volumen med fingerspidserne - og vupti - så er du klar til at gå ud af døren.

Fudge Dry Dust er endnu ikke kommet til Danmark, men når det kommer vil det helt sikkert blive et stort hit indenfor sin niche af hårprodukter!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 10. marts 2010.