ghd Air føntørrer. En føntørrer af højeste kvalitet fra ghd glattejern.

ghd Air er lanceret i England og det var næsten lige før jeg ville ofre min efterårsferie på, at tage derover for, at få et eksemplar hurtigst muligt. Jeg bestilte det på lanceringsdagen og det er nu ankommet fra ghd. All I got to say is WOW!

ghd Air føntørrer. En føntørrer af højeste kvalitet fra ghd glattejern.

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"Er en hårspray der giver et fast hold til håret. Hårsprayen er også UV-beskyttende, og tilfører også ekstra shine til dit hår. "

39 kr.
239 kr.

Danmarks første ghd Air føntørrer

Wow wow wow! What else to say… Danmarks første GHD Air er netop landet og jeg har helt eksklusivt fået mulighed for og se nærmere på dette vidunder. I første omgang får du blot en overordnet gennemgang af ghd Air og indenfor kort tid vil jeg lave en udførlig anmeldelse af føntørren. Jeg vil fra i morgen skifte min egen føntørrer ud med ghd Air føntørren - og hvor jeg dog glæder mig!

Har du specifikke spørgsmål til ghd Air føntørren er du velkommen til og sende mig en e-mail, så vil jeg besvare dem samtidig med min anmeldelse.

Unboxing af ghd Air

Indpakningen af den nye ghd Air er i stil med andre emballager fra ghd glattejern – eksklusiv og ekstremt gennemført. Man er bestemt ikke i tvivl om, at det er et ghd produkt man sidder med i hånden. Æsken vejer godt til og kvaliteten skinner igennem allerede ved første øjekast.

Låget løftes af ghd Air indpakningen og her ligger det, som det hele handler om – ghd Air føntørren! Føntørren ligger nedlagt i en hertil formet emballage, sammen med 2 fønnæb der med garanti vil gøre ghd Air til en fantastisk oplevelse.

Mere får du dog ikke for denne 25-øre. Jeg vender tilbage når jeg har afprøvet ghd Air og kan fortælle en masse om dette - indtil videre - rene vidunder. Se indtil da et par billeder af føntørren nedenfor...

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. oktober 2011.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...