ghd Air. Læs alt om ghd Air føntørren fra ghd!

ghd Air. Læs alt om ghd Air føntørren fra ghd!

ghd Air er navnet på den ultimative føntørrer, som netop er lanceret fra ghd. ghd er kendt for deres lækre ghd glattejern, som på verdensplan har fået status som værende det mest eksklusive glattejern.

ghd Air. Læs alt om ghd Air føntørren fra ghd!

ghd Air. Den perfekte føntørrer

ghd Air har de perfekte silhuetter, fantastiske linker og kurver – selvfølgelig alle de rigtige steder. Total misundelsesværdig og stilet udover alle grænser. GHD Air er den perfekte føntørrer til ham eller hende, som går op i sit hår og kun vil have det ypperste.

ghd Air vil uden tvivl blive en must-have føntørre for dem, som går op i hårpleje. Det er præcis 10 år siden, at ghd glattejern lancerede deres første ghd glattejern, som tog branchen med storm. ghd Air er supermodellen indenfor føntørrere og med sit smukke design og kraftige motor vil den helt sikkert blive en bestseller fra ghd.

ghd Air er udstyret med en 2100 Watts motor, som giver dig tørt hår på absolut rekordtid. Føntørren har 4 varmestyrker inklusiv koldlufts-knappen. Dertil kan ghd Air blæse i 2 forskellige styrker. ghd Air leveres med et fønnæb til langt hår og et normalt fønnæb. Alt i alt får man utroligt meget for pengene og der er ingen tvivl om, at ghd Air vil blive en populær føntørrer.

ghd Air giver dig den bedst tænkelige føntørring på markedet. Føntørren er professionel og du vil helt sikkert opleve, at din frisør anvender denne i sin salon. ghd Air overopheder ikke selvom den er kørende næsten hele tiden eller skal tørre et langt hår. Føntørren har selvfølgelig ion-teknologi, som sikrer dig blanke hårstrå hvori fugtbalancen bevares.

Vælg ghd Air, som din næste føntørrer. Du vil ikke fortryde det!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. marts 2012.

Du vil måske også læse om...

TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...
Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...