ghd eclipse - din nye store kærlighed!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
ghd eclipse - din nye store kærlighed!

Hvis du ikke allerede har forelsket dig i ghd eclipse, er det fordi du ikke har oplevet den endnu. Det revolutionerende nye ghd glattejern fås nu også i hvid high-shine! Med samme banebrydende tri-zone teknologi, som originalen, vil den hvide ghd eclipse fortsat sørge for, at dur kan have en god hårdag hver dag.

Mindre varme, hottere hår!

Det unikke ved ghd eclipse er, at den ikke er varmere, men præsterer langt bedre og leverer de absolut bedste resultater i forhold til andre glattejern. Den kan style ethvert hår nemmere og hurtigere end andre stylere og giver et suverænt blankt hår. Den tager hensyn til dit hårs sundhed ved at levere langtidsholdbare resultater ved lavere temperaturer, hvilket gør den til den til det ultimative stylingredskab! Intet mindre.

ghd eclipse har innovative egenskaber, der gør den usammenlignlig i forhold til andre stylere.

Ny banebrydende tri-zone-teknologi

Anvender tre hurtigtænkende sensorer i hver varmeplade til at sikre, at styleren holder en konstant temperatur på 185°.

Nøjagtig varmekontrol

Opretholder den ideelle temperatur for hårstyling på 185° igennem hele stylingen, og leverer derfor de absolut bedste resultater og bidrager til et sundere hår.

Superfine, glatte og afrundede varmeplader

Optimal varmeoverførsel samt effektiv og nem styling.>/p>

Koldere ydre

Aerogel-isolering mellem stylerens varmeplader og yderside, der både indkapsler varmen omkring varmepladerne og holder ydersiden koldere.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. august 2014.