ghd Eclipse glattejern. En populær ghd gaveæske.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
ghd Eclipse glattejern. En populær ghd gaveæske.

ghd Eclipse glattejern er det nyeste ghd glattejern på markedet, og det er fremstillet med en teknologi, som ikke før er set.

ghd Eclipse, når ghd glattejern er bedst

Der er ingen tvivl om, at ghd er de førende indenfor glattejern og det er ikke uden grund. ghd fremstiller de absolut bedste glattejern af højeste kvalitet. Der er tænkt over hver enkelte detalje og den røde tråd er ikke til at tage fejl af. ghd glattejern arbejder hele tiden med, at forbedre deres glattejern. Målet for ghd er, at skabe glattejern, som skader håret mindst muligt, samtidig med, at det giver det absolut bedste resultat.

ghd Eclipse er det seneste skud på stammen fra ghd glattejern – med den nyeste teknologi!

ghd Eclipse glattejern – No. 1

Som tidligere nævnt er det nye ghd Eclipse glattejern fremstillet med den nyeste teknologi, hvor det er muligt, at holde en konstant varme i varmepladerne og derved give det optimale resultat. Selve teknologien hedder ’tri-zone’. Det fancy navn, som teknologien har fået, betyder, at ghd Eclipse’s varmeplader er inddelt i zoner, som gør det muligt at holde en konstant varme på de 185 grader. ghd Eclipse finjusterer varmen i varmepladerne 5-7 gange i sekundet… Det er langt over standarden for glattejern på markedet.

ghd Eclipse er et alsidigt glattejern, som kan anvendes i alle hårtyper. Med tri-zone teknologien er det muligt, at holde en konstant varme uanset hårets tykkelse. Ofte er det sådan, at et glattejern har nemmere ved, at holde en konstant varme i fint hår frem for hvis man eksempelvis anvender selvsamme i et tykkere hår. Håret absorberer varmen fra varmepladerne forskelligt. Så er du en af dem, som fra naturens side har fået et tykt hår kender du helt sikkert til oplevelsen af, at håret er sværere at glatte – og det er pga. varmepladerne, som ofte mister deres varme. Det vil du ikke opleve med det ghd Eclipse glattejern!

Den nye teknologi i et ghd Eclipse glattejern sikrer en ensartet styling af lokkerne. Teknologien har 3 sensorer i varmepladerne, som sørger for, at glattejernet hele tiden holder en konstant varme uanset hårtype!

ghd Eclipse fås i både sort og hvid.

Glattejern? Vælg et fra ghd!

Det er ofte lidt af en smagssag hvilket mærke man vælger når det kommer til f.eks. tøj. Nogen vil betale meget for en t-shirt og andre mindre. Glattejern fra ghd ligger i den dyre ende, men du får en helt anden styling-oplevelse end hvis du anvender et billigere mærke…

ghd har skabt nogen utrolige glattejern, som rigtigt nok koster lidt mere end andre glattejern, men de er alle pengene værd! ghd glattejern skiftes ikke ud fordi, at de holder op med at fungere – de skiftes oftest kun ud fordi, at ejeren ønsker en nyere model eller måske en anden farve.

Spørger du i din venindekreds vil du helt sikkert høre, at ghd er det foretrukne mærke når det kommer til valg af glattejern. Et ghd glattejern er bare lidt lidt bedre end andre gode glattejern!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 03. november 2014.