Bedste GHD glattejern: Frisørens store GHD glattejern guide

ghd glattejern er år efter år den hotteste konfirmationsgave her i foråret - hvorfor det hurtigt kan give anledning til en masse spørgsmål - når der skal købes et ghd glattejern til konfirmanden. ghd glattejern er det indlysende valg når det kommer til kvalitet, effekt og ikke mindst design. ghd glattejern er toppen!

Bedste GHD glattejern: Frisørens store GHD glattejern guide

🥇Dagens tilbud på ghd glattejern

"ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic er en elegant limited edition af fantastiske Glide Hot Brush i en solkysset bronze belægning med metallic, klare gulddetaljer. Den er fra ghd's Sunsthetic..."

1131 kr.
1509 kr.

ghd glattejern er toppen

ghd glattejern ligger i den dyre ende af glattejern, men det er bestemt ikke uden grund. Der findes mange flotte glattejern på markedet, men ingen andre modeller kan måle sig med disse stylingværktøjer. GHD glattejern er så meget mere end blot et glattejern. Af unikke og lækre features ved netop ghd glattejern - kan bl.a. nævnes sleep-mode, automatisk varmeregulering, rundere tromler til at skabe krøller, bølger og svip i håret. Dette er det mest brugte stylingværktøj på de internationale catwalks og det er ikke uden grund!

Står du med ønskesedlen i hånden eller har du selv taget skridtet mod at investere i et ghd glattejern, vil du hurtigt erfare, at der findes mange forskellige varianter. Det kan hurtigt se uoverskueligt ud, men det er det bestemt ikke! På nuværende tidspunkt findes der faktisk 'kun' 3 forskellige ghd glattejern - dertil kommer de 3 varianter så i forskellige farver og gaveæsker...

Nedenfor har jeg udarbejdet en punktliste over fordelene ved, at vælge det ene ghd glattejern frem for det andet samt frem for almindelige og billigere modeller fra andre mærker. Samtidig får du en 'tjekliste' over de 3 forskellige ghd glatejern, på hvilken du hurtigt vil kunne se, at den eneste reelle forskel er bredden på varmepladerne.

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du skulle have yderligere spørgsmål til disse fantastiske stylingværktøjer - vi er eksperter i netop ghd glattejern! Skriv blot dit spørgsmål som kommentar til denne artikel.

ghd Gold Classic styler - 'normal' bredde varmeplader

ghd Gold Classic styler er det mest alsidige og solgte ghd glattejern. Grundet sine varmepladers 'normale' bredde kan dette bruges til det hele. Dette er mellemstørrelsen af de 3 forskellige varianter af ghd glattejern.

 • Mest alsidige og solgte ghd glattejern
 • Ideel til alle hårtyper og længder
 • Perfekt til at skabe krøller, svip, bølger og glatte længder
 • Professionelt finish for ekstra glans
 • Strømlinede varmeplader, som glider nemt i håret
 • Køligere at holde på og lettere design

ghd Gold Mini styler - ekstra smalle varmeplader

ghd Gold Mini styler er et ghd mini glattejern med de smalleste varmeplader. De smalle varmeplader gør det ideelt til præcisere sin styling af håret. Brug dette til at style pandehår og kortere længder.

 • Ideel til pandehår og kortere hår
 • Præciser din styling af håret med de smalle varmeplader
 • Skaber intense og små krøller
 • Professionelt finish for ekstra glans
 • Strømlinede varmeplader, som glider nemt i håret
 • Køligere at holde på og lettere design

ghd Gold Max styler - ekstra brede varmeplader

ghd Gold Max styler er det bredeste ghd glattejern af de 3 varianter. De ekstra brede varmeplader gør det ideelt til at tæmme naturkrøller og give en maksimal glatning på minimal tid.

 • Til kraftigt og ekstra krøllet hår
 • Ekstra brede varmeplader for en hurtigere glatning
 • Ideel til at tæmme naturkrøller og udglatte dem
 • Skaber bløde og store bølger i håret
 • Professionelt finish for ekstra glans
 • Strømlinede varmeplader, som glider nemt i håret
 • Køligere at holde på og lettere design
 

Detaljer om de enkelte ghd glattejern

ghd Gold Classic styler ghd Gold Mini styler ghd Gold Max styler
Bredde på varmeplader 2,4 cm 1 cm 4 cm
Automatisk varmeregulering
Runde tromler
Sleep-mode
Opvarmning på få sekunder
Universal strømspænding
Varmeregulering 5-7 gange pr. sek.
Ekstra stærk ledning
GRATIS! Varmepladebeskyttere
NYT! Mere strømlinet design*
NYT! Køligere og lettere design*
NYT! Forbedrede varmeplader*
* ifht. tidligere modeller af ghd glattejern.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om ghd glattejern

GHD står for Good Hair Day hvilket også er selvsamme firmas motto. GHD er det førende firma indenfor glattejern og andre stylingværktøjer til håret. De laver også hårprodukter. GHD sælges i mere end 50.000 frisørsaloner verden over. Vælger du et glattejern, hårprodukt eller lignende fra GHD vil du blive den lykkelige ejer af et fantastisk produkt!

Krøller med et ghd glattejern er ikke spor svært. Det kræver lidt øvelse, men når teknikken først er på plads kan du gøre det med bind for øjnene. Her får du frisørens guide til krøller med ghd glattejern.

 • De perfekte krøller starter med et varmebeskyttende produkt i håret. Altid.
 • Grib en lille mængde hår. Mængden af hårstrå i dit greb bør afhænge af hvor store krøller du ønsker. Mange hårstrå gir’ store og færre krøller hvorimod få hårstrå gir’ små og mange krøller.
 • Ta’ fat på dit ghd glattejern, som du holder fast på cykelstyret.
 • Placer glattejernet et par centimeter fra hårrødderne, drej glattejernet indad og træk det langs længderne i en glidende bevægelse væk fra hovedet.

Ta daa! Så har du lavet krøller med et ghd glattejern. Fortsæt nu blot indtil du har været hele håret igennem. HUSK nu på, at du IKKE må hvile for længe efter placering af glattejern på håret; vær klar på at dreje det og trække ud langs længderne med det samme. Det må ikke blot placeres på håret; så vil du belaste og skade hårstråene unødvendigt!

Der findes på nuværende tidspunkt 3 forskellige ghd glattejern. Forskellen på de 3 modeller er kun varmepladernes bredde, som er hhv. 1cm, 2,4cm og 3cm brede.

ghd glattejern er det indlysende valg for dig, som kun ønsker dit hår det bedste. ghd glattejern har nogle fantastiske features, bl.a. automatisk varmeregulering, rundere tromler til når der skal laves flotte krøller samt sleep-mode funktion. Alle ghd glattejern har 2 års garanti fra producenten.

Du skal derfor ikke vælge dit nye ghd glattejern med udgangspunkt i de tekniske detaljer - for disse er ens på alle ghd glattejern!

 • ghd IV styler - Dette ghd glattejern er den mest solgte og efterspurgte model fra ghd. ghd IV styler er mellemstørrelsen af de 3 modeller - varmepladerne er 2,4cm brede. ghd IV styler er god til mellemlangt og langt hår. Mellemstørrelsen er perfekt til at opnå glat hår, bølger, krøller og svip i håret.
 • ghd IV mini styler - Dette ghd glattejern er den smalleste af de 3 modeller - varmepladerne er 1cm brede. ghd IV mini styler er til manden, som elsker problemfri styling og kvinden med kort hår. Frisurer der er klippet i etager og/eller med pandehår har ikke en chance - ghd IV mini styler glattejernet gør arbejdet perfekt! Pladerne er ekstra smalle hvilket gør Mini Styleren perfekt til kortere frisurer. Pladerne er mindst ligeså effektive, som på de 2 modeller med bredere plader. ghd Mini Styler er perfekt til dig som ikke har brug for et full-size ghd glattejern.
 • ghd IV salon styler - ghd IV salon styler er modellen med de bredeste varmeplader - varmepladerne er 4cm brede. ghd IV salon styler giver en større varmeflade og dermed maksimum dækning på minimal tid. ghd IV salon styleren er ideel til langt, tykt hår og perfekt til at style meget hår ad gangen.

ghd glattejern skal renses ligesom alle andre glattejern. Læs her hvordan du nemt og korrekt renser dit ghd glattejern.

 • Tag stikket ud af stikkontakten og lad glattejernet køle af.
 • Vær sikker på at dit ghd glattejern er kølet lidt og ikke er brændende varmt. Dog skal det ikke være helt koldt under rengøringen, da varmen vil gøre det nemmere at fjerne eventuelle produktrester.
 • Tag en vatrondel og dup den med lunkent vand. Tør forsigtigt varmepladerne af uden overdreven brug af vand.*
 • Tør varmepladerne af med et håndklæde. Hvis du får skubbet produktrester eller hårstrå ind i samlingerne kan du blot bruge en vatpind til at fjerne dem.
 • Som prikken over i'et kan du med fordel bruge lidt rensesprit til at tage de sidste rester. Væd en vatrondel med lidt rensesprit og gnub på pladerne indtil de er rene. Du kan også her bruge en vatpind til at nå ind i samlingerne.*

Du kan rengøre selve håndtaget på ghd glattejernet med lidt lunkent vand og et håndklæde. Husker du at rense dit ghd glattejern efter brug, vil du opnå en flottere glatning og undgå ødelagt varmeplader.

 • * HUSK - Du må aldrig tage ghd glattejernet direkte under vandhanen eller hælde rensesprit direkte på pladerne! Hvis væsken får lov til at sive ind i elektronikken kan glattejernet kortslutte når du sætter det i stikkontakten igen.
 • ** HUSK - Rengør ALDRIG glattejernet imens det sidder i stikkontakten. Det kan lede til kortslutning af glattejernet og i værste fald stød.
 • *** HUSK - Brug aldrig skarpe genstande når du skal rense varmepladerne. Ridser i varmepladerne ødelægger håret når det styles.

Ja, der er begrænsninger i garantien fra ghd.

 • ghd's garanti dækker ikke fejl, som er opstået grundet forkert brug af glattejernet. ghd's garanti dækker heller ikke en fejl, der er opstået efter et uheld.
 • ghd's garanti bortfalder ligeledes hvis ghd glattejernet er forsøgt repareret af 3. part.
 • ghd's garanti er ugyldig, hvis glattejernet er købt hos en uautoriseret forhandler.

Køb derfor ghd glattejern godkendte forhandlere!

Dine 2 års garanti fra ghd træder i kraft fra den dato hvor du køber glattejernet. Det kan være en fordel at registrere sit ghd glattejern hos ghd hvis du ønsker at holde dig informeret om nyheder indenfor ghd produkter.

Når dit ghd glattejern er sat i stikkontakten vil en rød LED lampe, på indersiden at glattejernet, lyse konstant. Når glattejernet er klar til brug vil den røde LED lampe blinke og glattejernet vil komme med en beep lyd, som indikerer at glattejernet er varmet op til arbejdstemperatur.

HUSK - Du må aldrig røre ved pladerne da de er ekstremt varme.

ghd fremhæver ikke rigtigt dette emne, men ghd glattejerns varmeplader udskiller negative ioner. Tanken bag disse keramiske plader er at negative ioner udskilles når varmepladerne varmes op.

 • De negative ioner hjælper med at sprede og dele fugten i bittesmå dråber, hvilket angiveligt skulle være sundere for håret.
 • Negative ioner sikrer at hårstråene lukker og dermed forebygges krus i håret.
 • Ovenstående 2 fordele, ved at bruge keramiske plader ladet med negative ioner, har også en ekstra finesse. Glattejernet tilfører håret ekstra glans og shine!

Der er 2 års garanti, fra producenten, på alle ghd glattejern. Indenfor denne periode vil ghd efter eget skøn repare eller erstatte glattejernet.

Hvis glattejernet er defekt efter forkert anvendelse eller efter et uheld, kan ghd formentligt reparere det for dig, men mod betaling. Vi formidler gerne kontakten til ghd Danmark hvis dette ønskes.

ghd glattejern arbejder ved 175° - 190°.

 1. Arbejdstemperatur på 190°.
 2. Varmelegene under hele varmepladen. (Normale glattejern har et S-formet varmelegeme, hvorfor der kan forekomme kolde områder på 'varmepladen')
 3. ghd er et stylingjern og ikke, kun, et glattejern!
 4. ghd stylingjern bruger varme til at skabe effekten! (Normale glattejern kræver at du klemmer stramt om håret - dette er bestemt ikke optimalt!)
 5. ghd stylingjern varmer op til arbejdstemperatur på blot få sekunder.
 6. Der findes et ghd stylingjern til alle typer af hår.
 7. Ét værktøj til at skabe glatte længder, smukke Hollywood krøller, flotte fald, volumen og fylde samt bølger i håret.
 8. Selvom ghd ikke nævner det, udskiller de keramiske varmeplader på ghd glattejern negative ioner, som beskytter håret.
 9. Universal strømspænding sikrer at du kan bruge dit ghd glattejern verden over.
 10. ghd glattejern justerer varmen i varmeplader 5-7 gange i sekundet!
 11. Sleep-mode sikrer at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter, såfremt det ikke har været i brug.
 12. Ekstra stærk ledning!

NEJ! Du må aldrig spraye det varmebeskyttende produkt direkte på dit ghd glattejerns varmeplader. Du kan risikere at de keramiske plader samt selve elektronikken tager skade.

At tilføre produkter direkte på varmepladerne, vil gøre at ghd's 2 års garanti bortfalder.

Har du problemer med at registrere dit ghd glattejern og har brug for hjælp til dette bør du kontakte forhandleren.

Hvis du ønsker at gøre brug af garantien bedes du kontakte forhandleren du har købt produktet hos. De kan ofte tilbyde at man sender det defekte ghd glattejern direkte til ghd Danmark.

Det er selvfølgelig fortsat forhandleren der er købsstedet og de bør selvfølgelig sikre sig, at en sådan sag følges helt til døren og at der findes en løsning.

Når dit ghd glattejern er kølet ned efter brug bør du nænsomt folde ledningen på samme måde, som den lå i emballagen, da du købte glattejernet. Undgå at sno ledningen rundt om selve glattejernet eller om hånden, da dette vil øge risikoen for at ledningen med tiden kan få en løs forbindelse. Du bør heller ikke hænge dit ghd glattejern i ledningen.

Vi ved hvor vigtigt dit ghd glattejern er for dig! Vi vil derfor altid forsøge at få en afklaring af problemet og fundet en løsning hurtigst muligt.

Vi holder dig orienteret under forløbet, men du skal altid være velkommen til at kontakte os, for at få oplyst status på din reklamation.

Prisen for et ghd glattejern varierer alt efter hvilken model og type du ønsker. Prisen kan variere fra 899 kr. på tilbud til 1.999 kr. for deres ghd gaveæsker.

Man kan købe ghd glattejern online og hos godkendte frisørsaloner rundt omkring i landet. Besøg ghd’s hjemmeside for en komplet liste over forhandlere i Danmark.

Ja. ghd glattejern har en indbygget universal strømspændings omformer, som sikrer en optimal ydeevne uanset hvor i verden du befinder dig. Dog kan der i visse lande være brug for en adaptor, der sættes i stikkontakten, før ghd glattejernet kan anvendes.

ghd glattejern har en strømspænding på 120 - 230 V

Hologramkoden findes på labelen, der sidder på ledningen til din styler; det er den alfanumeriske kode lige neden under stregkoden.

Datokoden findes på produktinformationssedlen på indersiden af dit ghd galttejern, skrevet på engelsk, med oversættelsen 'Date Code'.

Når du registrerer din hologram- og datokode vil ghd løbende holde dig opdateret med oplysninger omkring din 2 års ghd garanti.

Der findes på nuværende tidspunkt 3 forskellige ghd glattejern. Forskellen på de 3 modeller er kun varmepladernes bredde, som er hhv. 1cm, 2,4cm og 3cm brede.

1

ghd glattejern er det indlysende valg for dig, som kun ønsker dit hår det bedste. ghd glattejern har nogle fantastiske features, bl.a. automatisk varmeregulering, rundere tromler til når der skal laves flotte krøller samt sleep-mode funktion. Alle ghd glattejern har 2 års garanti fra producenten.

Du skal derfor ikke vælge dit nye ghd glattejern med udgangspunkt i de tekniske detaljer - for disse er ens på alle ghd glattejern!

 • ghd IV styler - Dette ghd glattejern er den mest solgte og efterspurgte model fra ghd. ghd IV styler er mellemstørrelsen af de 3 modeller - varmepladerne er 2,4cm brede. ghd IV styler er god til mellemlangt og langt hår. Mellemstørrelsen er perfekt til at opnå glat hår, bølger, krøller og svip i håret.
 • ghd IV mini styler - Dette ghd glattejern er den smalleste af de 3 modeller - varmepladerne er 1cm brede. ghd IV mini styler er til manden, som elsker problemfri styling og kvinden med kort hår. Frisurer der er klippet i etager og/eller med pandehår har ikke en chance - ghd IV mini styler glattejernet gør arbejdet perfekt! Pladerne er ekstra smalle hvilket gør Mini Styleren perfekt til kortere frisurer. Pladerne er mindst ligeså effektive, som på de 2 modeller med bredere plader. ghd Mini Styler er perfekt til dig som ikke har brug for et full-size ghd glattejern.
 • ghd IV salon styler - ghd IV salon styler er modellen med de bredeste varmeplader - varmepladerne er 4cm brede. ghd IV salon styler giver en større varmeflade og dermed maksimum dækning på minimal tid. ghd IV salon styleren er ideel til langt, tykt hår og perfekt til at style meget hår ad gangen.

Du kan tjekke dette på ghdhair.com/dk/ under sektionen 'ghd godkendte online forhandlere'.

Bedøm denne artikel
137 stemmer, gennemsnit 4.4 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 3. februar 2020.