GHD Glattejern X Julegave 2014

Cf
Din guide
Camilla, frisør
GHD Glattejern X Julegave 2014

Gavernes fest!

Giv hende det hun ønsker sig allermest i julegave i år, nemlig en god hårdag hver dag. Gaven, der bliver ved med at give! Vælg mellem et overflødighedshorn af luksuriøse stylingprodukter i en forblændede smuk rosa guld udgave og i flere limited edition gavesæt til julen 2014. Produkter fra ghd er enhver piges store drøm!

imited edition rose gold ghd V styler

Den populære ghd V styler med afrundede og glatte plader, der er fantastisk til at style både festklare krøller eller et perfekt glat hår i alle hårtyper og hårlængder Inkl. en elegant og funktionel varmeresistent roll bag samt clips til at lette stylingarbejdet.

Vejl.udsalg kr. 1.599,-

limited edition ghd air føntørrer

Giver et flot og blankt hår 2x hurtigere med dens kraftfulde motor. Avanceret ion- teknologi reducerer krus og statisk hår og giver en professionel finish.

Vejl.udsalg kr. 1.249,-

limited edition rose gold ghd V styler & limited edition ghd air føntørrer fås også samlet til vejl.udsalg kr. 2.199,-

ghd curve

En serie af innovative krøllejern til nemt at style flotte og glansfulde krøller og bølger, der holder hele dagen og natten med. Den banebrydende tri-zone teknologi™ i varmelegemet sikrer en optimal og konstant temperatur for hårstyling på 185°. Vælg mellem classic curl tong, soft curl tong, creative curl wand og classic wave wand. Inkl. en limited edition varmeresistent roll bag.

Vejl.udsalg kr. 1.249,-

ghd eclipse

Styler selv det mest udfordrende hår med blot et enkelt strøg. Den banebrydende, patenterede tri-zone™ teknologi i hver varmeplade garanterer en optimal og konstant temperatur for hårstyling på 185°. Inkl. en limited edition varmeresistent roll bag.

Vejl.udsalg kr. 1.849,- Fås også i hvid.

ghd eclipse, ghd aura føntørrer & ghd curve classic wave wand fås også samlet til vejl. udsalg kr. 3.499,-

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. oktober 2014.