GHD glattejern - GHD IV Mini Styler

GHD IV Mini Styler glattejernet har noget smallere plader end den normale GHD IV Styler. GHD IV Mini Styler fladjernet er perfekt til at slangekrøller løs i håret og ideel til kortere frisurer. Glattejernet er det perfekte glattejern fra GHD hvis man ønsker at skabe funky frisurer, etager og pandehår.

GHD glattejern - GHD IV Mini Styler

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"Er en hårspray der giver et fast hold til håret. Hårsprayen er også UV-beskyttende, og tilfører også ekstra shine til dit hår. "

39 kr.
239 kr.

Derfor et ghd glattejern

Udover at være et fantastisk glattejern til pigefrisurer er GHD IV Mini Styler også et absolut must for mænd der ønsker at glatte og style håret. Mini Styleren er ideel til at tilpasse og style kort hår. Den rundere tromle, end sine forgængere gør, at GHD IV Mini Styler glattejernet er et godt alternativ til et krøllejern, eftersom pladerne tilpasser sig håret.

Det smalle ghd glattejern

GHD IV Mini Styler glattejernet fra GHD har en universal strømspænding, hvilket gør det muligt at bruge sin GHD IV Mini Styler overalt i verden – uden at gå på kompromis med varmen! Glattejernet er udstyret med 2 keramiske plader som sikrer et glattere og mere glansfuldt hår. De keramiske plader i GHD IV Mini Styler glattejernet beskytter hårstråene og sikrer at håret ikke skades unødvendigt under stylingen.

GHD IV Mini Styler glattejernet har en indbygget sleep-mode funktion som sikrer at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter. Du behøver ikke frygte at dit glattejern stopper med at varme undervejs i stylingen – sleep-mode funktionen aktiveres først når det ikke bruges.

Det anbefales at bruge et varmebeskyttende produkt, f.eks. fra GHD Thermal Protector serien, sammen med sin GHD IV Mini Styler.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...