GHD glattejern - GHD IV Mini Styler

Cf
Din guide
Camilla, frisør
GHD glattejern - GHD IV Mini Styler

GHD IV Mini Styler glattejernet har noget smallere plader end den normale GHD IV Styler. GHD IV Mini Styler fladjernet er perfekt til at slangekrøller løs i håret og ideel til kortere frisurer. Glattejernet er det perfekte glattejern fra GHD hvis man ønsker at skabe funky frisurer, etager og pandehår.

Derfor et ghd glattejern

Udover at være et fantastisk glattejern til pigefrisurer er GHD IV Mini Styler også et absolut must for mænd der ønsker at glatte og style håret. Mini Styleren er ideel til at tilpasse og style kort hår. Den rundere tromle, end sine forgængere gør, at GHD IV Mini Styler glattejernet er et godt alternativ til et krøllejern, eftersom pladerne tilpasser sig håret.

Det smalle ghd glattejern

GHD IV Mini Styler glattejernet fra GHD har en universal strømspænding, hvilket gør det muligt at bruge sin GHD IV Mini Styler overalt i verden – uden at gå på kompromis med varmen! Glattejernet er udstyret med 2 keramiske plader som sikrer et glattere og mere glansfuldt hår. De keramiske plader i GHD IV Mini Styler glattejernet beskytter hårstråene og sikrer at håret ikke skades unødvendigt under stylingen.

GHD IV Mini Styler glattejernet har en indbygget sleep-mode funktion som sikrer at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter. Du behøver ikke frygte at dit glattejern stopper med at varme undervejs i stylingen – sleep-mode funktionen aktiveres først når det ikke bruges.

Det anbefales at bruge et varmebeskyttende produkt, f.eks. fra GHD Thermal Protector serien, sammen med sin GHD IV Mini Styler.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. oktober 2009.