GHD Glattejern - GHD IV Salon Styler

Cf
Din guide
Camilla, frisør
GHD Glattejern - GHD IV Salon Styler

GHD IV Salon Styler glattejernet skaber prinsesser, gudinder og en helt utrolig selvtillid i enhver! Teknologien som ligger i glattejernet er revolutionerende indenfor sit felt.

Det brede ghd glattejern

De keramiske plader som GHD IV Salon Styler glattejernet er udstyret med er noget bredere end GHD IV Styler glattejernet. Med de større plader giver glattejernet en maksimal dækning og hurtig styling af håret. GHD glattejern gør det nemt at style at style langt, tykt og kruset hår. Hvis du har naturlige krøller og ønsker et glat hår er GHD IV Salon Styler glattejernet det optimale valg til at udrede de naturlige krøller.

GHD IV Salon Styler er perfekt til dem som har svært ved at styre håret og ønsker kontrollen tilbage. De større plader sikrer en større varmeoverflade som i sidste ende gør det muligt at style selv tykt og umuligt hår. GHD IV Salon Styler glattejernet er udstyret med en sleep-mode funktion så det automatisk slukker – såfremt det ikke bruges i 30 minutter.

Det anbefales at bruge et varmebeskyttende produkt, f.eks. fra GHD Thermal Protector serien, sammen med sin GHD IV Salon Styler.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. oktober 2009.