GHD glattejern - GHD IV Styler

GHD IV Styler glattejernet er det hidtil mest avancerede glattejern fra GHD. GHD IV Styler er alt hvad man behøver for ubesværet at kunne skabe perfekte krøller, svip, bevægelse, volumen og selvfølgelig et klassisk glat hår. Takket være den nye teknologi som GHD har udviklet til GHD IV Styler glattejernet, er det nu muligt at bruge sin GHD IV Styler til andet end blot at glatte håret.

GHD glattejern - GHD IV Styler

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"Er en hårspray der giver et fast hold til håret. Hårsprayen er også UV-beskyttende, og tilfører også ekstra shine til dit hår. "

39 kr.
239 kr.

Det normale ghd glattejern

De lækkert udførlige keramiske plader på GHD IV Styler glattejernet har normal bredde og kan derfor bruges i alle hårtyper. Samtidig vil du opleve et perfekt resultat med din GHD IV Styler, hvad enten du har kort, mellem eller langt hår.

GHD IV Styler glattejernet er udstyret med rundere tromler end sine forgængere og det er dermed gjort muligt at skabe de perfekte krøller, bølger og svip i håret – kun med et GHD glattejern. Så nu slipper du for at have et hav af elektriske apparater på badeværelset, GHD IV Styler glattejernet har det hele i sig! Glattejernet har en indbygget sleep-mode funktion hvilket sikrer at styleren automatisk slukker efter 30 minutter, hvis det ikke anvendes. Du skal dog ikke være bange for at det slukker imens du glatter håret. Den avancerede teknologi bag GHD IV Styleren holder øje med varmepåvirkningen på pladerne, så du altid har den optimale varme i de keramiske plader til at style håret.

GHD IV Styler glattejernet har en universal strømspænding, hvilken sikrer at uanset hvor i verden du ønsker at bruge din GHD IV Styler holdes samme temperatur og spænding. Det avancerede styrkekredsløb sørger for at glattejernet bevarer den optimale temperatur under hele stylingen. Du vil derfor ikke opleve at styleren skifter temperatur under glatningen så du får et ujævnt look i håret.

GHD IV Styler glattejernet er udstyret med 2 avancerede keramiske varmeplader som sikrer den ultimative og mest skånsomme stylingoverflade når du styler håret med dit GHD fladjern. Udover at beskytte håret tilfører de keramiske plader på GHD IV Styler glattejernet også håret en ultimativ glans, eftersom det naturlige skællag lukkes. De keramiske pladers påvirkning sikrer også at du undgår statisk elektricitet i håret.

Det anbefales at bruge et varmebeskyttende produkt, f.eks. fra GHD Thermal Protector serien, sammen med sin GHD IV Styler.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...