ghd krøllejern. Læs mere om ghd Curve krøllejern her

Cf
Din guide
Camilla, frisør
ghd krøllejern. Læs mere om ghd Curve krøllejern her

ghd krøllejern er det seneste skud på stammen af revolutionerende stylingværktøjer fra det populære brand. Tidligere har ghd haft deres primære fokus på glattejern - senere hen føntørrer og nu også ghd krøllejern. I love it, som vores alles ven Ole ville udtrykke sin glæde!

ghd krøllejern - så er de her!

Efter mange år hvor ghd kun har været kendt for deres lækre ghd glattejern kommer der nu en ekstra serie af stylingtools - krøllejern! Du kan se video og meget mere omkring disse nye ghd produkter hos Menarenotmonkeys.

Den nye lancering af ghd krøllejern understreger brandets markedsandel i stylingtools til håret. På samme måde som ghd's ikoniske glattejern og føntørrer, er der her tale om stylingtools i en klasse for sig!

De nye ghd krøllejern fra ghd curve serien har en lang række features, som vi i forvejen kender fra deres øvrige stylingtools. Den nye serie af ghd krøllejern har bl.a. fået:

  • TriZone - sikrer en konstant varme under styling af lokkerne
  • Sleepmode - sikrer at krøllejernet slukker efter 30 minutter hvis det ikke har været i brug
  • Lang ledning - større bevægelsesfrihed i badeværelset, stuen eller måske køkkenet
  • Universal strømforsyning - ta' dit ghd krøllejern med dig overalt i verden

Dertil har de nye ghd krøllejern selvfølgelig også den keramiske belægning, som sikrer en glansfuld styling af lokkerne - og derved adskiller sig fra de andre stylingtool brands på markedet.

ghd Curve, som er navnet på serien af ghd krøllejern, består i øjeblikket af 4 forskellige vidundere. 4 krøllejern, som hver i sær er egnet til, at fremtrylle forskellige typer af krøller. Se og køb dem her!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 05. februar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 14. november 2014.