ghd lancerer 'ghd deluxe metallic collection

Cf
Camilla, frisør
15. oktober 2012 · Ca. 01 min læsning
we're got christmas wrapped up - ghd lancerer 'ghd deluxe metallic collection' Gør jul, nytår og hver dag til en rigtig god hårdag med ’ghd deluxe metallic collection’.

ghd jul 2012

I anledning af julen og vinterens fester lancerer ghd en limited edition i form af et smukt gavesæt, der sikrer årets mest stilfulde gave. For første gang nogensinde kommer den klassiske ghd IV Gold styler i en skinnende og fuldfarvet metallisk udgave. Den fås i tre flotte nuancer; ‘sahara gold’, ’shimmering silver’ og ’rich ruby’. De glatte, sorte, profilerede plader, med et strejf af glitter, er designet til at give en høj glans, et blankt finish og en luksuriøs stylingoplevelse til alle hårtyper. ’Good hair days’ bliver ledsaget af lidt ekstra denne jul. Med hver styler følger en elegant sort quiltet satin taske med varmeresistent underlag, samt en sort ghd rejseføntørrer.

Gavesættet ser fantastisk og luksuriøst ud – men det er intet mod resultatet

ghd Gold styleren glider ubesværet gennem håret, og sikrer fantastiske resultater hver gang. Styling af selv de vanskeligste krøller og bølger gøres til en leg. Alle ghd stylere har universal strømspænding, så ”stil og styler” kan rejse med overalt. Alle fortjener lidt ekstra til jul… ghd deluxe metallic collection har en vejl. pris på 1.649,00 DKK
Du vil måske også læse om...
Indlæg

Top 4 øjenvippe serum, som er bedst i 2019

Øjenvippe serum har efterhånden erstattet diverse vippe extensions... [Læs mere]
Cf
Camilla, frisør
05. marts 2019 · Ca. 02 min læsning
Indlæg

Disse frisurer har hittet stort i 2018

Moden skifter konstant. Det samme gør hair-styles. I denne artikel... [Læs mere]
Cf
Camilla, frisør
27. november 2018 · Ca. 02 min læsning
Indlæg

Hårtab hos kvinder: Sådan stopper du med at fælde hår

Mange unge kvinder går i panik, når de konstaterer, at de fælder... [Læs mere]
Cf
Camilla, frisør
14. august 2018 · Ca. 05 min læsning