ghd Narrow Dressing Brush. Touperingsbørste fra ghd.

ghd Narrow Dressing Brush er den perfekte børste til dig, som ønsker og skabe volumen og fylde i håret. Der findes et utal af tips og tricks til hvordan man kan opnå et voluminøst og fyldigt look, men de fleste overser en touperingsbørste, som denne ghd Narrow Dressing Brush fra ghd.

ghd Narrow Dressing Brush. Touperingsbørste fra ghd.

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"ghd"

39 kr.
239 kr.

Flot toupering med ghd Narrow Dressing Brush.

De fleste oplever, at lokkerne klasker sammen i løbet af dagen. Man lagde måske ud med og have skabt et fyldigt og flot look, som stod til og skulle holde hele dagen. De fleste overdynger lokkerne med stylingprodukt for og bevare et fyldigt og flot look, men ofte tynger stylingprodukterne unødvendigt. Her kan en touperingsbørste såsom ghd Narrow Dressing Brush være et godt forslag.

De fleste vasker ikke håret hver dag, men holder sig fornuftigt nok til hårvask ca. 2 gange om ugen. Ved ikke og vaske håret her dag vil man slide det mindre og dermed opnå et sundere og mere livligt hår. ghd Narrow Dressing Brush gør det muligt og skabe en flot og voluminøs toupering i håret, som måske normalt klasker sammen hvis man anvender volumengivende stylingprodukter.

Hårpudder er også et fantastisk hårprodukt, til styling af håret hvori man ønsker volumen og fylde.

Sådan bruger du ghd Narrow Dressing Brush.

At skabe volumen med ghd Narrow Dressing Brush er utroligt simpelt og slider minimalt på håret. Løft en lille tot hår op, og børst totten med touperingsbørsten. Børst fra spids mod hovedbunden – præcis som hvis du anvendte fingerspidserne til og skabe den ønskede volumen. Ønsker du et løft ved hovedbunden touperes blot de første par centimeter af totten.

Har du et hår, som du mistænker for og glide nemt ud af den opsatte frisure, vil du kunne fiksere det touperede voluminøse look med en god hårspray. Men spray ikke alt for meget hårspray i den fyldige frisure, da det måske vil få den til og fremstå fedtet. Det er utroligt nemt og skabe volumen med ghd Narrow Dressing Brush touperingsbørsten.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 25. april 2012.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...