ghd Pink Cherry Blossom. Nyhed fra ghd glattejern.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
ghd Pink Cherry Blossom. Nyhed fra ghd glattejern.
ghd Pink Cherry Blossom er det seneste gavesæt fra ghd glattejern . Det blev lanceret august 2012 og er på kort tid blevet et utroligt populært ghd gavesæt. Traditionen tro indeholder ghd Pink Cherry Blossom en masse lækre ghd accessories – og en del af salget går til Støt Brysterne.

ghd Pink Cherry Blossom. Derfor.

ghd Pink Cherry Blossom er identisk med den populære ghd Gold Classic styler. ghd Pink Cherry Blossom har dog lyserøde varmeplader og leveres med en matchende varmetaske. Varmetasken har et smukt mønster med lyserøde blomster sammensat på en smuk måde. Glattejernet i ghd Pink Cherry Blossom er mellemstørrelsen af ghd glattejern og er ideelt til alle typer af hår. Glattejernet har et elegant design, som giver mulighed for bedre håndtering og styling af lokkerne. Med ghd Pink Cherry Blossom glattejernet er det muligt og skabe de mest fantastiske krøller, svip og svaj i håret. ghd Pink Cherry Blossom glattejernet er udstyret med 2 keramiske varmeplader, som afgiver en ligelig og perfekt varme – til når håret skal styles. Billige glattejern har ofte en tendens til og have kolde områder på varmepladerne – dette er ikke tilfældet med ghd Pink Cherry Blossom glattejernet. ghd glattejernet glider nemt og ubesværet igennem håret og gør det muligt for enhver og skabe de mest fantastiske krøller, bølger og ikke mindst et klassisk glat look i lokkerne. Glattejernet slukker automatisk såfremt den ikke anvendes i 30 minutter. ghd Pink Cherry Blossom har en universal strømspænding, som sikrer at det kan anvendes overalt i verden.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. august 2012.