ghd Pink Orchid. Læs om ghd Pink Orchid gavesættet her.

ghd Pink Orchid. Læs om ghd Pink Orchid gavesættet her.

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"Er en hårspray der giver et fast hold til håret. Hårsprayen er også UV-beskyttende, og tilfører også ekstra shine til dit hår. "

39 kr.
239 kr.
ghd Pink Orchid er det senest tilkomne GHD pink gavesæt. ghd Pink Orchid lander i butikkerne omkring 1. august og vil med garanti blive et stort hit. Dette års ghd Pink gavesæt indeholder den seneste model af ghd glattejern samt en masse lækre accessories. År efter år lancerer ghd glattejern med stor succes et ghd Pink gavesæt. Gavesættet er med til at støtte op om Kræftens Bekæmpelses kampagne med navnet ”Støt Brysterne”. For hvert solgt ghd Pink gavesæt går doneres €10 hertil. Det vil sige at du ved at købe et ghd Pink Orchid gavesæt støtter op om Kræftens Bekæmpelses arbejde mod brystkræft. Traditionen tro lancerer ghd glattejern et nyt gavesæt medio året og hver gang bliver man overrasket over tilbehør, glattejern og designet.

ghd Pink Orchid indeholder

Dette års ghd Pink Orchid gavesæt indeholder den senest version af ghd glattejern – nemlig ghd Gold Classic Styler. Glattejernet har fået en overhaling hvad angår selve design og elektronik ifht. de tidligere års ghd Pink glattejern. Det er det første ghd Pink glattejern, baseret på ghd Gold Classic Styler modellen. ghd Pink Orchid er designet og frembragt med inspiration fra de mørklilla og intense toner, som vises rundt om i verden på diverse catwalks. Glattejernet er godt beskyttet i en lækker hardcase, som er utroligt flot dekoreret med sorte orkideer på en dyb lilla baggrund. Det eneste fælles træk, som ghd Pink Orchid har med tidligere modeller, er det eksklusive, stilede og helt fantastiske look! Der er ingen tvivl om at ghd Pink Orchid er et gavesæt fra ghd glattejern… Udover det utroligt lækre ghd Pink Orchid glattejern medfølger der 2 ghd hairclips, én varmetaske til opbevaring af selve glattejernet samt en beskytter til varmepladerne. Beskytteren til varmepladerne er en ny ting, som ghd glattejern er begyndt at have meget fokus på. Ved at anvende denne beskytter, som nemt skubbes udover varmepladerne, sikrer du et langt liv for dit glattejern. Varmeplader uden ridser varmer trods alt bedst og giver samtidig et ensartet look.

ghd Pink Orchid gavesættet indeholder

1 x ghd Pink Orchid glattejern (baseret på ghd Gold Classic Styler) 1 x ghd Pink Orchid varmetaske/hardcase til opbevaring og beskyttelse af glattejernet 1 x ghd Pink Orchid beskytter til varmepladerne 2 x ghd Hairclips til at styre sektioner i håret under styling 1.000 x god samvittighed. Du har støttet ”Støt Brysterne” samtidig med, at du får et fantastisk ghd glattejern
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 6. juli 2011.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...