GHD Precious Gift Set kommer snart!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
GHD Precious Gift Set kommer snart!

Helt nyt til jul 2009 lancerer GHD deres GHD Precious Gift Set. Denne utrolige og fantastiske pakke fra GHD indeholder en del forskellige GHD produkter. GHD formår at skære igennem og lægge sig i toppen af de mest kendte brands i hele verden. GHD glattejern er et mærke som skaber luksus til håret. Med sin kombination af GHD føntørrer og GHD Styler vil GHD med sit Precious Gift Set, som udkommer til julen 2009, uden tvivl skabe en helt utrolig efterspørgsel!

ghd Precious, årets ghd gavesæt anno 2009

Helt nyt til jul 2009 lancerer GHD deres GHD Precious Gift Set. Denne utrolige og fantastiske pakke fra GHD indeholder en del forskellige GHD produkter. GHD formår at skære igennem og lægge sig i toppen af de mest kendte brands i hele verden. GHD glattejern er et mærke som skaber luksus til håret. Med sin kombination af GHD føntørrer og ghd styler vil GHD med sit Precious Gift Set, som udkommer til julen 2009, uden tvivl skabe en helt utrolig efterspørgsel!

Den vejledende udsalgspris på GHD Precious Styleren vil formentligt ligge på 1599-1699 kr. GHD lavede et lignende produkt sidste jul som lå deromkring. Man betaler dermed ikke meget mere for dette GHD Precious Gift Set end du gør for en enkelt GHD Styler. GHD formår at få de ekstra kroner til at forsvinde i hukommelsen når man først ser hvad det nye GHD Precious Gift Set indeholder:

  • Sort og sølv Baroque GHD IV Styler. Den sorte og sølv farvede baroque GHD IV Styler er perfekt til at fremtrylle de mest utrolige frisurer og giver dig de mest optimale stylingmuligheder.
  • GHD rejse føntørrer. Udover at få et fantastisk GHD glattejern får man også en unik og smart GHD føntørrer.
  • GHD varmeresistent rejse taske til GHD IV Styleren. Denne smarte taske fuldender dit GHD Baroque gift set. Opbevar din GHD Precious Limited Edition Styler sikkert i denne taske. GHD Tasken giver dig et rum til din føntørrer og et til glattejernet. Tasken indeholder en måtte som du kan lægge styleren på i pauserne. Husk dog altid at opbevar din GHD Precious Styler i tasken når du ikke bruger den.
  • Flot designet GHD taske.

Baroque er en vending som bruges til at beskrive stilarten i Europa fra det 17. århundrede til første halvdel af det 18. århundrede. Når vi tænder for nyhederne i dag får vi at vide at vi lever i en verden af nøjsomhed, og at dagene hvor overvindelsen er bag os. Selvom dette til dels kan være rigtigt har vi stadigvæk muligheden for at slippe ud af denne realitet og nyde de dyrere og mere eksklusive ting her i livet. Hvilken bedre modsætning til verden som den er i dag kan den nye GHD Precious Styler være. Nogle gange skal smukke og eksklusive ting blot værdsættes og misundes for det de er, i stedet for det behøver en større forklaring.

GHD Precious Styler glattejernets baroque stil er en genskabelse af modehusenes syn på stilen til vinteren 09/10. Modehusene som også har benyttet sig af Baroque stilen er bl.a. Chanel, Prada og Marni.

GHD Precious Styler glattejernet omfatter dette med udsøgte detaljer som den sorte GHD Precious Styler som omfavnes af sølv. GHD Har endnu engang overgået sig selv ved at fange stemningen hvor mennesker ønsker at flygte fra tid til anden. Flygte ind i en fantasi af luksus, skønhed og ophøjethed. Dette formår 2009 gavesættet fra GHD – nemlig GHD Precious Gift Set.

GHD Precious Styler glattejernet kommer snart… Vi kommer selvfølgelig også med en anmeldelse til den tid!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 12. oktober 2009.