GHD Precious gavesæt – så kom det endelig!

GHD Precious har været lidt tid undervejs, men nu er den endelig kommet på markedet! GHD Precious er GHD’s 2009 julegavesæt med deres populære GHD IV Styler. Hver jul sender GHD en ny eksklusiv pakke på markedet og de seneste fem år er julegaven blevet bedre og bedre – GHD Precious som er GHD’s 2009 julegave er absolut ingen undtagelse!

GHD Precious gavesæt – så kom det endelig!

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"ghd"

39 kr.
239 kr.

De populære ghd gavesæt med glattejern m.m.

I 2008 tog GHD Pure Styler serien pladsen under mange juletræer og den var efterspurgt næsten overalt selvom den var udsolgt de fleste steder allerede i midten af december. Efter den succes som GHD glattejern oplevede sidste år med deres julegavesæt vil GHD Precious helt sikkert ikke blive nogen undtagelse! Så GHD Precious vil helt sikkert stå på de flestes ønskeseddel.

Vi tog tidligere på måneden et smugkig på GHD Precious julegaven fra GHD og vi er bestemt ikke blevet skuffet efter at sidde med den i hænderne! Det dyrebare gavesæt består af en smuk styling GHD Precious taske med påsatte sten med 2 rum – et til at beskytte GHD Precious Styleren og det andet til at opbevare GHD Precious føntørreren i. I rum nr. 2 er der masser af plads, så du kan nemt bruge rummet til at opbevare dine GHD Thermodynamics hårprodukter i.

Udover den lækre taske og smarte opbevaringsmuligheder følger der en flot baroque inspireret GHD Precious IV Styler samt en flot GHD Precious Travel Hair Dryer med.

GHD Precious glattejern

Glattejernet er sort med et sølv baroque design, den er absolut smuk og unik! Det må siges, at være enhver piges drøm når det kommer til både funktion og design.

GHD Precious Travel Hair Dryer

Føntørren er også designet i sort, dog er baroque designet ikke overført til denne. Hvis du tidligere har set en GHD Travel Hair Dryer kender du formentligt formen på den. Den nye føntørrer er mere strømlinet og flottere i designet!

Følelsen af at sidde med en GHD Precious

”Er som at glæde sig til pebernødder og pakkekalender i december! Selve kassen oser af den eksklusivitet og kvalitet som man kender GHD mærket for. Kassen er rektangulær og har baroque designet på kanterne. Midt på kassen står der ’GHD Precious Limited Edition Gift Set’ i en flot sølvfarve. Når man åbner kassen hører man silkepapirer og varmen kommer op i en – hvad mon der venter? Når låget er taget af afsløres den eksklusive varmeresistente GHD Precious taske som glimter i lyset og kaster en duft af kvalitet og stil i ansigtet på en.

GHD Precious tasken har en stor sort flot silkesløjfe som holder den sammen. Efter sløjfen nænsomt åbnes folder tasken sig ud og der dukker 2 inderlommer op som glimter ligeså vildt som selve tasken. I midten af hver inderlomme er der en sølv lynlås med et GHD logo printet på skyderen. Åbnes den første inderlomme ser man GHD Precious IV Styler glattejernet i alt sin pragt. Flot sort baroque design som oser af kvalitet, eksklusivitet og stil! GHD Precious IV Styleren føles fantastisk i hånden og ligger lige som den skal!

Skyderen på den anden inderlomme køres henover det glimtende hav af sten og heri ligger GHD Precious Travel Hair Dryer føntørren. Føntørren er smart idet den kan foldes sammen til næsten ingenting og dermed gemmes i en af inderlommerne. All I want for christmas is… GHD Precious!”

Alt i alt er GHD’s julegave 2009, GHD Precious, en fantastisk efterfølger til de seneste 5 års lækre GHD sæt. Bemærk at der kun er produceret et begrænset antal, så skynd dig at få fingrene i GHD Precious julegaven inden den bliver udsolgt.

GHD Precious julegaven har en vejledende udsalgspris på 1.599 kr.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...