ghd Style hårprodukter til ethvert formål

Cf
Din guide
Camilla, frisør
ghd Style hårprodukter til ethvert formål

ghd Style er navnet på serien af hårprodukter fra ghd.  Serien består af en række lækre styling- og hårplejeprodukter.

ghd Style sætter barren højt

ghd er mest kendt for deres helt fantastiske og utroligt lækre ghd glattejern . 'Style' fra ghd er den nyeste serie af unikke produkter. ghd har faktisk også tidligere har haft en serie af hårprodukter. Denne er dog aldrig rigtigt slået helt igennem; hvorfor ghd har skabt en ny og forbedret serie. Hårprodukterne fra ghd har tidligere, og har fortsat, fokus på hårpleje og styling af håret. Så med disse produkter kan du finde et til ethvert formål.

Et hårprodukt, som virkelig skiller sig ud i ghd Style serien, er ghd Heat Protect Spray. Tidligere har man kunne finde et varmebeskyttende hårprodukt til både sart og skadet hår, tørt og groft hår samt fint og et produkt til normalt hår. I den nye ghd Heat Protect Spray er alle 3 varmebeskyttende hårprodukter samlet i ét produkt. Du slipper dermed for, at skulle tage stilling til om hvorvidt dit hår er det ene eller det andet.

10 lækre hårprodukter

ghd Style består af 10 essentielle styling- og hårplejeprodukter til håret. Produkter der dækker alle de behov, ønsker og krav, som man måtte have til det perfekte hårprodukt. I serien kan du bl.a. finde ghd creme, ghd skum, ghd spray og ikke mindst ghd serum. Fælles for alle ghd Style hårprodukterne er, at de er i absolut topklasse når det kommer til kvalitet og effekt. ghd Style er udviklet efter slogannet ”Push your style, not your hair”.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at ghd Style vil blive et stort hit på et nationalt, men bestemt også internationalt plan. Serien består af de mest gængse styling- og hårplejeprodukter, som vi kender fra alle de andre kendte brands på markedet. Så du kan roligt kaste dig over ghd Style – du vil med garanti blive glad for produkterne!

Anvender du ghd glattejern eller andre stylingværktøjer, som anvender varme til at forme håret, bør du anvende ghd Heat Protect Spray.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 01. marts 2015.