GHD Wonderland. Årets julegave fra ghd glatejern 2017.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
GHD Wonderland. Årets julegave fra ghd glatejern 2017.

Træd ind i ghds fortryllende verden med julens limited edition - ghd wonderland collection.

Årets julegave i 2017 fra ghd glattejern

Vi bringer julens magi til dig med GHD Wonderland collection. Denne farvestrålende kollektion kommer i en holografisk nuance, der changerer mellem coolblue og syren og gør, at stylingredskaberne skifter farve alt afhængig af lys og vinkel.

GHD Wonderland collection består af tre gavesæt. En ghd styler, en ghd air™ føntørrer og for første gang nogensinde et ghd deluxe gavesæt, der i matchende harmoni indeholder både styleren og en ghd air™ føntørreren. Alle tre gavesæt er præsenteret i en flot gaveæske med et farvestrålende holografisk print. Styleren i denne kollektion er den populære ghd V classic styler med skinnende sorte plader. Stylersættet inkluderer en pladebeskytter, to hair clips og en matchende styler bag, der kan lynes op og forvandles til en varmeresistent heat mat.

Prisen på ghd Wonderland

  • ghd Wonderland styler gavesæt, Vejl. udsalg kr. 1.599,-
  • ghd Wonderland air gavesæt, Vejl.udsalg kr. 1.349,-
  • ghd Wonderland deluxe gavesæt, Vejl.udsalg kr. 2.199,-
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 30. september 2013.