10 grooming fejl hos manden

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
10 grooming fejl hos manden

At fremstå som en gentlemen er mere end blot, at smile sødt og være i den rette ekvipering så du ligner en million. Der er også hele grooming delen, som bestemt ikke må undervurderes! Måske har du allerede utroligt godt styr på denne del, men læs dog alligevel de typiske 10 grooming mistakes, som mænd ofte begår…

Mandens 10 grooming fejl

  1. Plukke øjenbrynene – alt for meget. Ingen mand ønsker monobryn og vi er derfor blevet mere fokuseret på, at få dem plukket jævnligt. Det kan dog også blive lidt for meget. Pluk et par stykker i midten og rundt omkring er helt fint. Dog har nogen en tendens til at tro, at jo mere de plukker deres øjenbryn des mere vil de ligne Christiano Ronaldo. Du er en mand, som godt kan have lidt naturlige øjenbryn. Er du dog fortsat overbevist om, at du vil ligne Christiano Ronaldo hvis de blev plukket lidt ekstra – så opsøg en professionel ;-))
  2. Ignorere hår i næse og øre. Det er bestemt ikke spor svært, at pleje disse to områder på kroppen. Køb en næsetrimmer til 100,- og kom i gang! De fleste mænd glemmer dette eller ser det ikke, som det store issue. Dog er jeg sikker på, at det generer flere end man lige kunne tro…
  3. Ikke bruge nok fugtighedscreme. Et tørt ansigt efter barbering eller sprukne albuer er et forfærdeligt look for hvilken som helst mand. Du kan aldrig få nok fugtighedscreme på disse områder af kroppen! Husk den fugtighedscreme – hver dag!
  4. Lade hår under armene blive for lange. Nogen er til intet hår og andre ‘trimmet’ – og så er der dem, som helt glemmer, at pleje denne del. Der er intet værre end en mand i fitness der løfter en vægt og BUM… Føj! Det er bestemt ikke den del du ønsker en sød pige skal bemærke når du smider trøjen og efterfølgende fortæller veninderne om!
  5. Lade tænderne blive gule. Point taken. Der skal selvfølgelig en del til, men husk nu for dælen, at få de tænder plejet. Dit smil er det første folk bemærker – det skal bare sidde der! Der er ingen skam i, at få dem bleget. Opsøg en professionel eller køb et hjemmekit. Smile!
  6. Bruge hvilket som helst produkt med ordet AXE. Har du nogensinde oplevet, at pigerne løber efter dig på stranden når du bruger AXE? Nej vel! Undgå blot denne plage.
  7. Bruge alt for lidt hårprodukter med en mat effekt. Hårprodukter med glansgivende effekt er blot et no go! Du ser meget mindre cool ud end du måske skulle tro. Du tangerer nærmest til manden, som enhver mor ville fraråde deres datter at date!
  8. Uplejet skæg. Et velplejet skæg kan være en ægte woman attractor, but it’s gotta be groomed. Og mon ikke, at vi alle mener vi ligner Brad Pitt når vi vågner og har lidt skægstubbe? ;-)) Drop de skøre barberinger og undgå ‘mundkussen’, en ‘goatee osv. Nogen kan bære det og de 99,9% andre kan ikke…
  9. Hår omkring nipples. Føj! Denne del er nok lidt mærkelig, men mon ikke de fleste mænd burde læse den alligevel. Brystkassen skal være groomed. Det er vel der, at din kæreste elsker, at ligge og føle sig tryg? Hår i ørene – når hun ligger på dit bryst – vil i denne situation formentlig være et absolut no go! Groom din brystkasse og få mere selvtillid når trøjen ryger af…
  10. Glemme sine negle. Mænds hænder skal være naturlige og bestemt ikke alt for velplejede – og dog. Jeg foreslår ikke en omgang manicure eller pedicure med din elskede, men der er intet galt i, at lære blot lidt fra din bedre halvdel. Negle skal være fresh and clean og kortklippede – altid!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 08. januar 2020.