Guide: 8 tips til volumen i håret

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Guide: 8 tips til volumen i håret
Det at skabe volumen i håret kan være et rent helvede for de fleste! Med den rigtige hårpleje og de rigtige tips kan du hurtigt skabe den perfekte volumen og fylde, som du ellers kun har sukket efter. Læs 8 hurtige tips til at skabe volumen i håret!

1# Hårpudder til at skabe volumen

Hårpudder er det nye sort indenfor hårprodukter. Hårpudder er uden tvivl et af de mest efterspurgte stylingprodukter til håret på markedet, som det ser ud i dag. Stortset alle brands har efterhånden deres egen version af hårpudder, som oftest er de forholdsvis identiske med hinanden. En god hårpudder kan tilføre volumen og fylde i håret helt nede fra hårrødderne. Hårpudder suger fedt og snavs væk fra hårstråene og letter dem dermed. En god hårpudder tilfører en fornyet fylde til håret. Klar på at afprøve hårpudder? Læs mere om hårpudder lige her

2# Brug aerosol og ikke non-aerosol hårspray

Undgå non-aerosol hårsprays og brug hårspray ’under tryk’. En hårspray med pumpe, hvor du aktivt skal pumpe indholdet ud så det forstøves i luften, fordeler ikke hårsprayen specielt godt. Brug i stedet en hårspray hvor du blot trykker på dyssen og det herefter sprayes ud. Fordelingen bliver bedre og mere jævn. Ideelt tip til fint hår! Klar på en omgang hårspray? Læs mere om hvorfor du bør bruge hårspray lige her

3# Touper lokkerne og opnå volumen

Toupér de nederste par centimeter af hår fra hovedbunden og op. Spray med en god hårspray for at holde de touperede lokker på plads.

4# Føntør med hovedet mellem benene

Føntør altid hovedet med håret nedad. Kast håret fremover og føntør ind i det ved jævn varme. Afslut eventuelt med kold luft for at stivne håret lidt ekstra. Vælg den rigtige føntørrer! Læs her hvorfor du bør anskaffe dig en føntørrer

5# Brug den rigtige olie til håret

Tyngde er aldrig godt får hårstråene hvis man ønsker volumen og fylde i håret. Undgå derfor fedtede hårprodukter. Brug en god tørolie hvis du ønsker shine og blødhed eller en tør voks hvis du ønsker lidt hold.

6# Crepejern er vejen til et voluminøst look

Crepejern! Crepejern har tidligere været utroligt populære og trenden er tilbage. Med et crepejern ved hånden er det muligt at skabe volumen og fylde helt nede fra hovedbunden. Crepe de første par centimeter hår fra hovedbunden og ud. Lad håret falde og du vil automatisk få ekstra fylde i håret. Ønsker du ikke et klassisk 80’er look, kan du med fordel rede håret igennem efterfølgende og dermed fjerne de ’værste’crepelokker. Selvom du bruger crepejern til at skabe volumen i håret kan du selvfølgelig også anvende de andre tip. Prøv f.eks. at drys lidt hårpudder ned på de ny-crepede-lokker og løft volumen i håret med fingerspidserne!

#7 Etager i hårpragten giver automatisk volumen

Få din frisør til at klippe etager i håret og så er du et skridt tættere på et fyldigt look. Hvis du har tyndt hår, kan du med fordel bede din frisør være opmærksom på, at spidserne ikke må fremstå tynde når klipningen er færdig. Etager i håret kan tilføre ekstra volumen!

#8 Sov og opnå volumen i håret

Lad håret sidde i en knold natten over og spray løs med hårspray morgenen efter. Løsn knolden og se hvor nemt du kan opnå fylde og volumen i håret.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. februar 2015.