Guide til brugen af BioSilk silkedråber

Guide til brugen af BioSilk silkedråber

Guide til brugen af BioSilk silkedråber

BioSilk silkedråber er et utroligt populært hårprodukt. Silkedråberne fra Biosilk er den originale leave-in silkekur, som plejer, beskytter og genopbygger håret indefra med silkeproteiner. Dråberne efterlader håret smukt og silkeblødt.

Fordele ved silkedråber

Fordelene ved biosilk silkedråber frem for f.eks. olie til håret, som i bund og grund skulle have samme effekt, er enorme. silkedråber består af silkeprotein, som består af 17 ud af hårets 19 aminosyrer. Derfor må netop silke anses for, at være så tæt på hårets naturlige opbygning, som noget nu engang kan være.

Eftersom at silkedråber minder så meget om hårets naturlige opbygning, er det muligt at genopbygge beskadigede hårstrå og blødgøre dem. Håret styrkes og produktet forebygger skader forårsaget af dagligt slid fra stylingredskaber, såsom; glattejern, føntørrer, crepejern osv. Silken kan skabe nyt liv i et mat og trist hår ved, at tilføre hårstråene glans og blødhed!

BioSilk silkedråber er utroligt efterspurgte. Dog er det de færreste der ved hvordan man rent faktisk bruger dem, eller hvilke mange muligheder man i virkeligheden har med disse unikke dråber ved hånden.

BioSilk silkedråber i tørt hår

Formål: Ved at tilføre silkedråberne i et tørt hår, er det muligt at skabe glans og ekstra bløde hårstrå. Dråberne kan også bruges til at samle spaltede og tørre spidser.

Anvendelse: Hæld et par stænk BioSilk silkedråber ud i den ene håndflade og gnid derefter dem begge mod hinanden. Fordel dråberne jævnt i længderne med håndfladerne og brug fingerspidserne til at samle spidserne. Start med en mindre mængde, du kan altid hælde lidt mere ud i håndfladerne.

BioSilk silkedråber i vådt hår

Formål: Skabe et voluminøst og fyldigt look samtidig med at længderne beskyttes mod varmen fra føntørreren. Dråberne tilfører håret en ekstrem blødhed.

Anvendelse: Hæld et par dråber silkedråber ud i håndfladerne og gnid dem herefter mod hinanden for at fordele produktet. ’Læg’ produktet i det håndklædetørre hår med håndfladerne og sikrer dig at hele håret er berørt med silkedråberne. Føntør herefter håret ved mellem varme og blæs. Fortsæt indtil håret er tørt. Føl de silkebløde hårstrå og tilfør eventuelt flere BioSilk silkedråber efterfølgende for ekstra glans.

Brug BioSilk silkedråber til varmebeskyttelse

Formål: At beskytte hårstrå og spidser mod varmepåvirkningen fra stylingredskaber såsom glattejern, føntørrer, crepejern m.m.

Anvendelse: BioSilk silkedråber er yderst effektive til at beskytte håret mod varmen fra stylingredskaber. Lad håret lufttørre og fordel herefter en passende mængde dråber i længderne med håndfladerne. BioSilk silkedråber tynger ikke håret og behandlingen kan gentages indtil du er færdig med at style håret. Brug en passende mængde, men sikrer dig at håret er beskyttet bedst muligt når du styler det med varmeredskaber.

NB! Tilfør aldrig silkedråberne direkte på glattejernets varmeplader!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...
Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Når de første solstråler dukker op bag de mørke skyer fra vinteren er det vigtigt at finde den bedste solcreme. Men...
Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

af Rikke, skribent & makeup artist
Bedste økologisk hudpleje Der findes efterhånden meget forskelligt økologisk hudpleje på markedet. Du...
Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

af Katja, skribent & frisør
Bedste rejsehårtørrer Det kan være svært at finde plads til den almindelige hårtørrer i kufferten...