Krøller med ghd Curve krøllejern Guide

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Krøller med ghd Curve krøllejern Guide

Er du klar på en udfordring, som med garanti vil give dig et par ekstra blikke på gaden og samtidig booste din selvtillid? Prøv med krøller! Ja, du hørte helt rigtigt – krøller…

Guide til krøller med ghd Curve krøllejern

Du får her den perfekte guide til hvordan, at du kan skabe krøller med et ghd Curve krøllejern. Krøller er nu ikke længere kun forbeholdt piger, men også os mænd. Brug krøller til at skabe lidt spil i håret, dække høje tindinger eller camoufler håret der måske liiiige burde være blevet klippet for en måneds tid siden.

Hvordan kommer jeg igang?

Invester i et godt krøllejern, en velduftende og effektiv krøllecreme og en god voks til krøller. Simpel as that! Det er faktisk ikke spor svært og det er ikke kun forbeholdt kvinder, at være kreativ med håret.

Er du endnu ikke helt overbevist om, at du burde bruge penge på disse stylingværktøjer- og produkter? Så er du måske så heldig, at have enten en kæreste eller veninde der bare går lidt op i deres hår? Så er jeg sikker på, at du kan låne remedierne herfra, eventuelt mod et kram og en lovning på, at de får tilsendt et billede med resultatet. ;-))

Sådan laver du krøller i håret

  1. Start ud med et rent og håndklædetørt hår
  2. Tilfør rigeligt med krøllecreme i håret
  3. Krøl håret med dit krøllejern og rør ikke krøllerne før de er ‘kolde’
  4. Afslut med en god voks egnet til krøller og eventuelt en afstivende hårpray
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 02. februar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 02. februar 2020.