Guide: Naturlig glød med selvbruner

Guide: Naturlig glød med selvbruner
Efter en lang periode med kulde, sne og blæst er det meget fristende, at tage en tur til sydens varme... i et solarium – både for at mærke varmen, men også for at få lidt kulør på den vinterblege krop. Men hører du til den del af befolkningen, som ikke hylder solariet må du tænke i andre baner, som gør det muligt, at slippe af med de blege arme og ben. Der findes et hav af selvbrunere på markedet og stortset alle lover en ’naturlig glød, som er flot fordelt‘. Hos Hair-Blog.dk har vi tidligere testet 2 selvbruner sprays og jeg må erkende, at denne form for selvbruner (læs: spray) nu engang er min favorit. Servietter og cremer med selvbruner kan være svære at fordele jævnt og det ender ofte ud i et giraf-mønster og alt andet lige et forholdsvis trist resultat.... Her i artiklen har jeg valgt, at fokusere på de 2 mest populære varianter af selvbruner sprays på markedet i øjeblikket. Som udgangspunkt findes der 2 forskellige typer af selvbruner sprays; den med effekt efter et par timer og den anden med en umiddelbar effekt.

#1 Selvbruner spray med effekt efter et par timer

Denne type af selvbruner spray er yderst populær og den absolut bedst sælgende. Effekten vises ikke med det samme og man kan derfor ikke ’komme til’, at kaste sig ud i at dække der, der og der… Forestil dig, at du synes der mangler lidt på kinden, så fik den ende kind for meget, så må den anden kind lige have lidt mere osv. Kuløren aftager efter 2-3 gange under bruseren, men kuløren begynder ikke at løbe af dig når du ude på danske gulvet får lidt sved på panden. Læs i øvrigt en anmeldelse af SunSpa Tan-in-a-Can selvbruner lige her.

#2 Selvbruner spray med umiddelbar effekt

Selvbruner med en umiddelbar effekt har tidligere kun eksisteret i enten creme eller serviet form. Så det at kunne få selvbruner spray, med en umiddelbar effekt, er forholdsvis nyt! Et punkt hvor denne form for selvbruner spray ikke er så ’heldig’, er ved selve sprayprocessen. Idet man sprayer ansigt, arme eller måske hele kroppen er det forholdsvis nemt, at se hvor man mangler at spraye lidt kulør. Ofte ender det ud med, at man sprayer lidt for meget på - og så må resten af kroppen også lige have lidt mere. Effekten og kuløren med denne type af selvbruner spray aftager efter 1-2 gange under bruseren. Uanset hvilken form for selvbruner spray du vælger, bør du være opmærksom på, at den kan smitte af. Så har du en hvid t-shirt- eller skjorte på, kan kanterne hurtigt få en brun/orange kant. Så mit råd til påførslen af selvbruner spray vil være, at man påfører produktet med lette og jævne strøg i en afstand af 10-15cm og lader den tørre. SunSpa er firmaet bag et par af de mest populære selvbruner sprays på markedet. Du kan se udvalget af SunSpa selvbruner lige her og den mest populære variant er Tan-in-a-Can Chocolate. Vi elsker alle selv, at være brune i huden og have en flot glød, men alt med måde!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...
Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Når de første solstråler dukker op bag de mørke skyer fra vinteren er det vigtigt at finde den bedste solcreme. Men...
Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

af Rikke, skribent & makeup artist
Bedste økologisk hudpleje Der findes efterhånden meget forskelligt økologisk hudpleje på markedet. Du...
Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

af Katja, skribent & frisør
Bedste rejsehårtørrer Det kan være svært at finde plads til den almindelige hårtørrer i kufferten...