Guide: Pas på dit ghd glattejern

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Guide: Pas på dit ghd glattejern

Jeg sværger selv til ghd glattejern og har ikke anbefalet andre glattejern end dem fra ghd i mange år. Jeg elsker kvaliteten og effekten, som ghd glattejern giver, men lær nu at pas bedre på det! Passer du godt på det - så har du et glattejern mange år fremover!

Glattejern og mænd

Det er de færreste fyre, som passer på deres glattejern - for gæt hvad, de fleste har ikke engang et... Dog er 1 uf ad 5 allerede igang med hele glattejern til mænd-trenden. Det burde de måske, men i første omgang er fokus så på de piger, som ikke passer godt på det!

Ofte hænger det dyrebare ghd galttejern pænt på væggen og andre gange ligger det på bordet. Ofte oplever jeg, at selv læserne her på Hair-Blog.dk kan opbevare det forkert – læsere!! Jeg har ellers vejledt godt og grundigt i hvordan I skal passe på jeres ghd glattejern (#løftetpegefinger). Et ghd glattejern er toppen og kvaliteten er lige så, men du bør stadigvæk behandle det godt. Behandler du det godt vil du have et glattejern mange år fremover.

Sådan passer du godt på dit ghd glattejern

Passer du godt på dit ghd glattejern, vil du få en fast partner hver morgen i mange år frem! Så afsæt lige 5 minutter til, at læse nedenstående tekst om hvordan du bør opbevare og passe på dit ghd glattejern – for hvem ønsker, at skulle gå ud af døren eller i byen uden stylet hår?! (når det altså var påtænkt…)

  • Sluk altid for dit ghd glattejern efter brug
  • Lad aldrig dit varme ghd glattejern ligge uden opsyn
  • Undgå at varmepladerne kommer i nærheden af tekstiler og plastik
  • Undgå at varmepladerne og ledning kommer i berøring
  • Lad altid varmepladerne køle af inden det pakkes væk

OBS! De 2 næste punkter er ekstremt vigtige!

  • Hæng aldrig dit ghd glattejern i ledningen
  • Sno aldrig ledningen om dit ghd glattejern, men fold den nænsomt sammen
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 05. februar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 03. februar 2015.