Guide: Tryl med Dust It hårpudder

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Guide: Tryl med Dust It hårpudder

OSIS+ Dust It er den absolut bedst sælgende hårpudder på markedet i øjeblikket. OSIS+ Dust It kan tilføre håret MEGA volumen og fylde blot med et par enkelte drys – Dust It er ren tryllestøv for dit hår!

Dust It hårpudder er det rene tryllestøv

OSIS+ Dust It ligner mest af alt en lille rød saltbøsse uden det helt store kapoow, men det er blot en ulv i fåreklæder! OSIS+ Dust It er ren tryllestøv for dit hår. Selv i det fineste og tyndeste Skandinaviske hår er det muligt at skabe volumen og fylde med dette vidunderprodukt. Produktet minder mest af alt om en klassisk saltvandsspray, blot i pulverform.

Hårpudderen kan anvendes i alle hårtyper. Man vil altid opnå det bedste resultat med tryllestøvet i tørt hår. Pulveret giver en helt utrolig og unik støtte i hovedbunden, som intet andet stylingprodukt på markedet kan give.

OSIS+ Dust It, sådan tryller du i tyndt hår

Normalt er det ikke en god idé at anvende hårpudder i et let fugtigt hår, men har du tyndt hår kan dette være en fordel. I et let fugtigt hår gælder det i høj grad at tilføre den rette mængde og dermed ikke for meget, hellere for lidt. Drys tryllestøvet direkte ind ved hårrødderne i det let fugtige hår og føntør det efterfølgende.

Ønsker du ekstra volumen i håret kan du, efter at have føntørret lokkerne, tilføre lidt ekstra Dust It hårpudder ved hårrødder og i længderne.

OSIS+ Dust It, sådan tryller du i tykt hår

Tykt hår har ofte mere tyngde end f.eks. et tyndt hår. Startet derfor med en volumengivende mousse eller creme, som kan give et ekstra løft ved hovedbunden. Alternativt kan du toupere lokkerne, tilføre Dust It ved hårrødderne og afslutte med en kraftigt afstivende hårspray.

OSIS+ Dust It, sådan tryller du i kort hår

Drys tryllestøvet i håndfladerne og kør dem mod hinanden. Fordel pulveret ved hårrødderne og løft herefter hårstråene op med fingerspidserne eller ved at lave en roterende bevægelse med håndfladerne.

OSIS+ Dust It kan også drysses direkte i hovedbunden, men er det ofte nemmere at dosere mængden af tryllestøv når det drysses i håndfladerne. Massér tryllestøvet ind ved hårrødderne og skabe en cool frisure i et kort hår!

OSIS+ Dust It, sådan tryller du langt hår

Skab volumen i langt hår på ingen tid! Del håret op i tilfældige baner og drys herefter tryllestøvet direkte ind ved hårrødderne. Gnub, gnid og lav rystende bevægelser med fingerspidserne, plantet godt fast på hovedbunden. Håret vil helt af sig selv blive løftet fra hovedbunden.

Ønsker du ekstra fylde og MEGA volumen, kan du let toupere de inddelte baner, inden tryllestøvet drysses i.

OSIS+ Dust It, dagen derpå

Har nattens udskejelser været vilde og voldsomme, og har du brug for en hurtig opfriskning inden du går udenfor døren, men orker ikke at hoppe i bad - får du her opskriften. Kold luft…

Kold luft kan gøre underværker for håret dagen derpå! Tænd for føntørren og indstil den på kold luft. Løft håret op med fingerspidserne eller kast håret fremover og føntør ’op i det’ med den kolde luft. Bemærk hvordan OSIS+ Dust It får fornyede magiske kræfter og tryllestøvet aktiveres på ny.

OSIS+ Dust it vaskes nemt ud af håret igen blot med vand. Hvis du har brugt ekstra meget pulver kan det dog være nødvendigt at anvende en god shampoo. Produktet har et let hold.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. februar 2015.