Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

Har du nogensinde hørt fra de personer du omgås i hverdagen, eller for den sags skyld læst i et magasin, at en fedtet og flad frisure så godt ud – og var det nye sort? Nej, det er jeg helt sikker på at du ikke har.

Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

🥇Dagens tilbud på hårpudder

"OSIS+ DUST IT Mattifying Powder er en let stylingspudder med utallige variations muligheder. Den giver en fantastisk volume og et vedvarende hold med et mat look. Her er der ingen grænser for..."

49 kr.
149 kr.

Mænd er nok i bund og grund ens...

Er du ligesom jeg selv, og nok også alle andre mænd, så har du helt sikkert, bare på et eller andet tidspunkt, haft følelsen af, at din frisure så fedtet ud – bare engang i mellem… (be honest!)

Se videoen nedenfor og få svar på hvordan, at du kan undgå fedtet hår og ikke mindst skabe lidt volumen på toppen. En frisure uden volumen, som oven i købet fremstår fedtet… Det er et absolut no go. I værste fald ligner du nok mest af alt stereotypen på en teenager uden den store energi, som prøver at udstråle selvtillid med ALT for meget stylingprodukt i håret. Don’t be that guy!

Hvad skal jeg så gøre?!

I videoen får du løsningen på hvordan, at du fortsat kan anvende dit favorit stylingprodukt, som fra fabrikanten har shine, men forvandle det til et stylingprodukt med et mat look… Det er ikke sport svært. Jeg kan da allerede nu røbe, at hårpudder er svaret.

Følg godt med i videoen; der er også en STOR faldgrube når man bruger hårpudder. En faldgrube så stor, at man for guds skyld bør undgå den – kost hvad det koste vil. Det tip får du i videoen!

Bedøm denne artikel
153 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 25. januar 2020.