Hår og lange flyveture

Hår og lange flyveture
Hvad enten det er en kort eller lang flyvetur, er det aldrig helt behageligt at flyve. Ens hud bliver tør og mærkelig, vores læber kræver ekstra meget læbepomade, og vores hår kan godt blive ustyrligt og elektrisk pga. den meget tørre luft, der er i flyet. I dette indlæg vil vi her fra Hair-Blog.dk komme med et par tips til, hvordan du undgår, at dit hår bliver ustyrligt og tørt på de lange rejser. Vi plejer altid at putte lidt ekstra hårolie i håret, når vi skal ud at flyve, fordi olien kan hold håret en smule på plads. Der udover kan du benytte en hårspray i rejsestørrelse, som du kan have liggende i håndbagagen. Så kan denne nemt fikse håret, både under flyveturen (hvis man er ret hysterisk), på mellemlandinger eller så snart man lander, kan man få fikset sit hår. De foretrækker desuden at sætte deres hår i en knold, som sidder helt oven på hovedet under flyveturen. Når knolden sidder helt oven op hovedet, kan du stadigvæk læne dig tilbage i sædet uden at have en forstyrrende knold. To fletninger i hver side kan også være en fungerende løsning. Det løse hår kan være en mulighed, men det kan skabe problemer med tørre luft og det elektriske løse hår. Du kan købe små rejsestørrelser fra Davines, som både sparer dig for plads og vægt. De er hver især 75 ml. i rigtig praktiske emballagen, samtidig med at indholdet stadig er super lækkert. Når du har brugt produkterne op, kan du nemt genbruge disse (med samme eller andet indhold). Endvidere kan de nemt benyttes i hårbagagen pga. de 75 ml. (også selvom flaskerne genopfyldes med den shampoo og kur eller conditioner du lige har hjemme i skabet). Rådet vil være, altid at gå efter de små flasker, da du altid kan havde disse med i håndbagagen samt har mulighed for at medbringe forskellige varianter (hvilket er praktisk, hvis det er din første lange rejse, og du endnu ikke kender dit hårs reaktioner).
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 29. november 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...