Hårprodukter på abonnement hos Luxplus.dk

Cf
Din guide
Camilla, frisør
min læsning
Hårprodukter på abonnement hos Luxplus.dk

Luxplus.dk beskriver sig selv således: "Luxplus er en medlemsklub, der skaffer medlemmerne fordelagtige priser på: Beauty, parfume, hårprodukter m.m. Priserne er nær engrospriser, der ofte er 50-80% billigere end konkurrenterne. Kvalitetsprodukter er i højsædet og forhandles gennem anerkendte distributører i Europa."

Luxplus er hårprodukter, hudpleje m.m. på abonnement

Køber du dine hårprodukter online må du næsten have stødt på Luxplus.dk.

Der er ingen tvivl om, at man virkelig kan gøre nogle gode handler ved, at købe sine beautyprodukter gennem Luxplus.dk. Man skal dog være opmærksom på, at man tilmelder sig en abonnementsordning. I skrivende stund (24. oktober 2014) koster et abonnement hos Luxplus.dk 89 kr. per måned.

Prisen for 1 ID voks hos Luxplus.dk er f.eks. 29 kr. hvor den hos andre danske forhandlere måske starter ved 49 kr. I længden vil det formentligt være en god 'investering', at blive abonnement og dermed få adgang til en række billigere produkter. Man skal dog have i mente, at sortimentet man finder hos Luxplus.dk er skiftende alt efter hvilke varer de kan skaffe via. parallelimport.

Er man en habil internetshopper og ryger der en del beautyprodukter i kurven hver måned vil det formentlig være en god idé - ellers bør man tænke sig om en ekstra gang. Abonnementet på de 89 kr. hæves hver måned - uanset om du køber beautyprodukter eller ej.

Oprindeligt udgivet 24. oktober 2014, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Stjæl tøsernes hårpudder
Indlæg

Stjæl tøsernes hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det... Læs mere
Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder
Indlæg

Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Har du nogensinde hørt fra de personer du omgås i hverdagen, eller for den sags skyld læst i et magasin, at en fedtet... Læs mere
M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!
Indlæg

M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!

af Camilla, frisør
M2 Eyelash Serum. Den originale vippeserum. Har du altid drømt om at få lidt længere vipper, men har du... Læs mere