Hårfarve. Læs alt om hårfarve her. Vælg rigtigt!

Hårfarve. Læs alt om hårfarve her. Vælg rigtigt!

🥇Dagens tilbud på hårfarve

-65%

Redken Metal Fix 08 (U) 20 ml

"Disse liquid pomader skaber et lækkert bemærkelsesværdigt look, og fremhæver din frisure til enhver festlige lejlighed. Pomaderne er skabt på to forskellige glimmer..."

85 kr.
240 kr.
Hårfarve er et genialt hårprodukt, hvis man ønsker og skifte hårfarve eller måske blot pifte den nuværende op. Vælger man en hårfarve af en god kvalitet kan den gøre underværker. En god hårfarve sikrer langvarig glans og en god dybde i hårets farve. Opnå den perfekte hårfarve med en lækker hårfarve. Gå ikke på kompromis og vælg altid en god hårfarve.

Hårfarve. Sådan vælger du den rigtige hårfarve.

Det er vigtigt, at man vælger den rigtige hårfarve. Vælg derfor den næste hårfarve med omhu. Det er derfor vigtigt, at du gør lidt forarbejder inden du vælger den du ønsker og farve håret med. Vi anbefaler altid, at du kun ændrer hårets farve med én tone. Generelt har alle hårfarve varianter, påsat en farvekode. Bestemt din nuværende hårfarve på det vedlagte farvekort og gå herfra kun én tone og eller én tone ned. Hårfarve skal passe til ens hudkulør, stil og meget andet. Har du først besluttet dig for nuancen du ønsker og farve håret i, skal den rigtige hårfarve vælges. Fastslå først din egen naturlige hårfarve ved, at sammenligne den med farven på farveskalaen. Når du har fundet din egen farvekode skal du være opmærksom på tallet. Tallet angivet hvilken tone dit hår er. Fastsætter du din hårfarve til og være f.eks. 6, vil du ud fra ovenstående regel om kun og gå enten én tone op eller én tone ned i hårfarve kunne anvende hårfarve med tallene 4, 6 og 7. Ofte har hårfarve også et efterfølgende bogstav. Dette er uden betydning når du skal vælge din hårfarve.

Hårfarve. Forskellige typer af hårfarve.

Der findes forskellige varianter af hårfarve, som alle har hver deres styrker og svagheder. Ønsker man og afprøve en ny hårfarve, skal man i byen eller ønsker man en midlertidig løsning findes der hårfarve til formålet. Ønsker man en hårfarve, som vaskes ud løbende og holder et par uger findes dette. Og slutteligt findes der hårfarve, som permanent farver håret og først ’forsvinder’ når/hvis det vokser ud eller hvis man farver håret på ny. Man skelner mellem flere forskellige typer af hårfarve indenfor frisørverdenen. Tre af dem er skyllefarve, toningsfarve og permanent hårfarve. Men hvad gør den ene i forhold til den anden, og hvad skal man vælge? Du får her en hurtig guide og et nemt overblik over de forskellige varianter af hårfarve, som findes på markedet. Hårfarve, skyllefarve. Denne hårfarve er en farve uden kemiske tilsætninger, som typisk anvendes til at opfriske naturlige nuancer i ikke-farvet hår. Hårfarven kamuflerer de første grå hår og holder ca. 8-10 hårvaske. Anvender man skyllefarve er det nemt og tilføre lokkerne et friskt pust, men ikke vil være afhængig af hårfarvning med hårfarve. Hårfarve, toningsfarve. Denne variant af hårfarve er en mild kemisk hårfarve, som derfor holder lige længere end skyllefarven. Toningsfarve træner lidt dybere ind i hårstråene og holder derfor bedre ved. Denne hårfarve er 50 % dækkende på grå hår og holder ca. 6-8 uger hvorefter man må farve håret på ny eller ’nøjes’ med sin naturlige hårfarve. Toningsfarve, som hårfarve, er en god idé at benytte hvis man ønsker håret en enkelt tone mørkere. Hårfarve, permanente farve. Denne type af hårfarve har den absolut længste holdbarhed. Hårfarven trænger dybt ind i det enkelte hårstrå og er permanent farvende. Hårfarven dækker grå hår 100 % og kan både anvendes til og farve lysere og mørkere. Hårfarven skal vokse ud af håret, og derfor skal man have med i overvejelserne at man bliver mere afhængig af fremtidig vedligeholdelse.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 26. april 2012.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...