Hårpudder. Brug hårpudder i håret for volumen!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Hårpudder. Brug hårpudder i håret for volumen!

Hårpudder har i en længere periode været det helt store hit indenfor stylingprodukter. Det unikke ved hårpudder er, at det tilfører håret volumen og fylde helt ude og tynge det. Det vil sige at man selv i et helt fint skandinavisk hår vil have mulighed for og skabe et voluminøst look, som holder dagen lang. Hårpudder var det helt store hit i 60’erne og er kommet tilbage.

Hårpudder. Vask håret med hårpudder.

Udover at hårpudder er det perfekte stylingprodukt til og skabe volumen og fylde i håret har hårpudder også en side effekt. Hårpudder har en evne til og opsuge snavs og fedt fra hårstråene. Snavs og fedt på hårstråene tynger håret og skaber et fladt og trist look. Med hårpudder undgår man et klasket og fedtet look.

Hårpudder til håret gør det muligt og skabe volumen og fylde i håret. Andre vælger og anvende hårpudder til og ’vaske’ håret. Hårpudder kan suge fedt, snavs og produktrester ud af hårstråene. Produktet er dermed ideelt til de dage hvor det skal gå stærkt og man ikke har tid til og vaske håret på traditionel vis.

Drys hårpudder i håret og lad det sidde lidt. Ryst det ud med hænderne eller brug en kam til og ’rede’ hårpudderen ud igen. Resultatet vil være et rent og fedtfrit hår.

Hårpudder. Primær effekt af hårpudder.

Hårpudder er i sig selv ikke en ny opfindelse eftersom produktet har eksisteret i mange år efterhånden. Før pudder til håret fik navnet ’hårpudder’ og blev solgt til formålet, bruge man almindelig ansigtspudder til og fremme fylde i håret og fjerne snavs og fedt. Hårpudder er et genialt produkt.

Hårpudder kan give tilføre ethvert hår en smuk og flot volumen. Produktet kan uden tvivl være vejen til et sundt og smukt hår, som er rent og voluminøst. Ofte vil pandehåret blive hurtigere fedtet end resten af håret, eftersom pandehåret absorberer fedt og sved fra panden op i hårestråene. For og afhjælpe dette problem med fedtet hår, som klasker ned i panden hele tiden, kan hårpudder være svaret og et rent mirakel. Drys hårpudder på de fedtede hårstrå og oplev hvordan tyngden forsvinder og hårstrået fremstår rent.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. april 2012.