Her fejler vi mænd med vores plejeprodukter

Her fejler vi mænd med vores plejeprodukter

Og dog… Det at fejle er jo ikke altid en negativ ting, men en mulighed for forbedring og nye tanker på et emne, som måske ikke lige lykkedes i første omgang. De fleste mænd har dog nok en tendens til, at have den her håndfuld af ’fejl’, som der egentlig burde være bare lidt mere fokus på. Det er ikke verdens undergang, men der er klart plads til forbedring hos de fleste mænd.

Men, pay attention!

Undskyld hvis jeg har trådt dig over tæerne, men mon ikke alle mænd ønsker, at det kvindelige køn gerne må komme tættere på og ikke blive skræmt i den modsatte retning? ;-))

Når du fejler med stylingproduktet

De fleste hårprodukter er drøje i brug og du bør derfor være bare lidt nærig når det kommer til mængden af stylingprodukt, som du planlægger at kaste i håret. De fleste mænd fejler fuldstændig, når de øser store mængder af gele, hårvoks eller hårspray i håret. Resultatet er et stift, klistret og fedtet hår – og dermed ikke noget (læs: kvinder) har lyst til at komme i nærheden af. Det er da næsten synd!

LØSNING // stylingprodukt

Spørg din frisør eller måske din gruppe af mere velplejede venner, hvor meget hårvoks, eller hvad de nu bruger, de anbefaler, du skal bruge i håret. Det skader aldrig, at få en second opinion fra dem der ser dig udefra!

Når du fejler med parfumen

For meget parfume kan få enhver scoring til at løbe ned i den anden ende af baren. Vi er helt enige om, at parfume er lækkert og skal duftes på huden, men ikke på 5 meters afstand…

LØSNING //parfume

Hold dig til et eller måske endda to tryk på parfumen i dagens anledning. Spray parfumen på brystkassen eller halsen, hvis du altså ikke er overfølsom for parfume. Du bør undgå, at give tøjet et sprøjt da det kan give misfarvninger. Er du slet ikke til parfume eller måske overfølsom? Så kan du gå efter en velduftende showergel.

Når du fejler med selvbruneren

Selvbruner, kan være en god idé, hvis du ligner Døden fra Lübeck og mangler lidt kulør her i vinterperioden. Du bør dog lige afprøve den købte selvbruner inden du bevæger dig ud af døren. Ofte kan resultatet ikke ses med det samme, men først efter et par timer. Så er du ikke helt dus med din selvbruner endnu bør du træde varsomt. Du ligner i bedste fald en charter-turist i januar og i værste fald en reality-type med bandana eller den her 90’er gut fra Crazy Daisy i Holstebro.

LØSNING // selvbruner

Der findes et hav af forskellige dagcremer med en lille smule glød i. En god en af slagsen kan give dig lidt glød tilbage i kinderne, og det er helt uden, at du bliver orange i hele femøren. Kuløren man kan få fra denne type af dagcreme forsvinder igen når man vasker sit ansigt.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 2. marts 2020.

Du vil måske også læse om...

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...
Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Når de første solstråler dukker op bag de mørke skyer fra vinteren er det vigtigt at finde den bedste solcreme. Men...
Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

af Rikke, skribent & makeup artist
Bedste økologisk hudpleje Der findes efterhånden meget forskelligt økologisk hudpleje på markedet. Du...
Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

af Katja, skribent & frisør
Bedste rejsehårtørrer Det kan være svært at finde plads til den almindelige hårtørrer i kufferten...