HH Simonsen, hårprodukter og tilbehør

Cf
Din guide
Camilla, frisør
HH Simonsen, hårprodukter og tilbehør

HH Simonsen opstod som firma i 2003 med ideen om at producere og udvikle produkter til frisørsaloner. Dertil kom idéen om også at sælge produkter til frisørsalonerne til videresalg.

HH Simonsen. En leverandør til branchen.

HH Simonsen satser alt på kvalitet og funktionalitet i deres produkter og har udvikling af deres hårprodukter i fokus. Udover at være en totalleverandør til de danske frisører satser HH Simonsen på at kunne tilbyde de samme produkter, som de allerede eksisterende butikker, til en lavere pris. HH Simonsen får produceret deres produkter i Kina og Korea. Firmaet her en enkel struktur og det er derfor nemt for HH Simonsen at gennemgå deres produktions- og salgsveje så de opnår størst muligt besparelse, og mindst mulige omkostninger.

HH Simonsen kunne i 2009 præsentere deres hidtil bredeste sortiment indenfor el-artikler, sakse, inventar, hårprodukter til slutbrugeren og alt sammen til gode priser! HH Simonsen yder rådgivning, vejledning og god service overfor deres kunder. Med deres innovative og spændende produkter styrker og opruster HH Simonsen deres frisørkunder til gode samarbejdspartnere.

HH Simonsen findes i dag i godt 15 lande og de sætter fortsat nye lande på kortet.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 01. oktober 2009.