HH Simonsen 360° Stylingtools

Cf
Din guide
Camilla, frisør
HH Simonsen 360° Stylingtools

HH Simonsen® har stylet en række af produkterne i sin populære 360°-serie, så det nu er muligt at style dit hår med endnu mere stil... Nu kan du også få de elegante og funktionelle TRUE DIVINITY glattejern i hvid og kobber og ROD VS3 krøllejern i kobber.

360° STYLING – MED ENDNU MERE STIL

TRUE DIVINITY glattejernet er en del af den eksklusive 360°-serie. Nu kan du også vælge mellem hvid og kobber, så du kan style dig med endnu mere stil. Glattejernet forener design med effektivitet og skånsomhed. De nydesignede teflon coatede plader er udviklet med specielle olier, for at sikre et perfekt, skånsomt, blankt og silkeblødt resultat - hver gang. Uanset type, længde eller hårfarve efterlader dette gennemførte og eksklusive glattejern håret med et helt utroligt resultat.

HH Simonsen stylingtools HH Simonsen stylingtools

Glattejernet er klar inden for mindre end 10 sekunder og LED-temperaturreguleringen gør det let at justere temperaturen alt imellem 120 – 210 grader. ’Dual function’ systemet betyder, at styleren er anvendelig i alt fra 110V til 240V strømtilslutninger, hvilket gør styleren til en ideel og funktionsdygtig rejsepartner.

ROD VS3 er et elegant og gennemdesignet krøllejern til den kreative kvinde. Krøllejernet kan nu også fås i en stilfuld kobberudgave.

Med et ROD VS3 krøllejern kan du lave levende og spændende krøller i både kort og langt hår – f.eks. bløde krøller eller ’Madonna’ krøller. Den specialudviklede keramiske teknologi og den særlige overflade af aluminiums-teflon skaber en effektiv beskyttelse mellem dit hår og krøllejernet og giver et silkeblødt hår helt uden krus. Rubberhåndtaget giver dig et solidt greb, og den 2,2 m ledning med pivotfunktion gør det nemt for dig at være kreativ. Dual-fuktionen (110V-230V) sikrer at du kan bruge krøllejernet både i Europa og USA.

HH Simonsen stylingtools

For både TRUE DIVINITY glattejern og ROD VS3 krøllejern gælder det, at designet er ført helt ud i ledningsfarven, der naturligvis matcher selve styleren.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. oktober 2014.