Hjemmelavet hårkur med avocado

Hjemmelavet hårkur med avocado

Hjemmelavet hårkur med avocado
Der findes et hav af forskellige hårkure på markedet og det er ikke altid lige nemt, at finde den rigtige, som så også passer til ens pengepung. Har du brug for en hårkur der er billig og kan gøre underværker for dig hår? Så vil denne hjemmelavede hårkur helt sikkert være noget for dig og for dens sags skyld også dit hår! Denne hjemmelavede hårkur tilfører håret fugt og glans. Så har dit hår brug for en seriøs fugtighedsbehandling - er dette lige sagen for dig. Du kan med fordel prøve denne hjemmelavede hårkur, før du går ud og investerer i en dyrere hårkur fra et bestemt mærke. Der er dog ingen tvivl om at en hårkur der er købt, vil indeholde flere ’finesser og effekter’ end en hjemmelavet vil gøre.

Det skal du bruge

1 avocado 1 tsk. solsikkeolie 2 spsk. græsk yoghurt ½ tsk. honning 3 tsk. rosmarin/basilikum olie

Sådan gør du

#1 Start med at skære avocado frugten over i 2 halvdele og fjern kernen. Skær herefter skallen af avokadoen, så du kun har det grønne kød tilbage. Skær avocadoen ud i små stykker så den er nemmere at mose. Alternativt kan du grave kødet ud af avocadoen med en ske. #2 Avocadoen lægges i en skål. Tilsæt herefter resten af ingredienserne under omrøring. Start med solsikkeolien, herefter yoghurten, honningen og til sidst rosmarin- eller basilikumolien. #3 Rør forsigtigt rundt i blandingen og sørg for at avocadoen er most fuldstændig. Du kan eventuelt bruge en håndmikser eller blender til at blende den hjemmelavede hårkur. Ekstra tip: Din hjemmelavede hårkur bør bruges umiddelbart efter at den er lavet. #4 Tilfør den hjemmelavede hårkur i tørt hår og fordel den godt i hårstråene. Dæk herefter håret med en plasticpose og vikl et håndklæde rundt om hovedet for at holde på varmen. Lad den hjemmelavede hårkur sidde i godt 1 time. #5 Inden du tænder for bruseren, skal du tilføre shampooen i håret. Starter du med at gøre håret vådt inden du bruger shampoo, vil du opleve at hårkuren kan være svært at få ud af håret igen. Ovenstående hjemmelavede hårkur kan være en billig og nem løsning til de dyre hårkure der findes på markedet. Vær dog opmærksom på at denne hårkur ikke tager højde for din hårtype. Når du skal ud og vælge en hårkur er det vigtigt at du kigger på hvilken type hår den er beregnet til. Har du fint hår skal du bruge en hårkur til fint hår osv. Nedenfor har vi samlet et lille udvalg af de mest populære hårkure i øjeblikket.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...
Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Når de første solstråler dukker op bag de mørke skyer fra vinteren er det vigtigt at finde den bedste solcreme. Men...
Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

af Rikke, skribent & makeup artist
Bedste økologisk hudpleje Der findes efterhånden meget forskelligt økologisk hudpleje på markedet. Du...
Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

af Katja, skribent & frisør
Bedste rejsehårtørrer Det kan være svært at finde plads til den almindelige hårtørrer i kufferten...