Hjemmelavet hårkur med majonæse!

Hjemmelavet hårkur med majonæse!

🥇Dagens tilbud på hårkur

-76%

Sebastian Hydre Treatment 500 ml

"Sebastian Hydre Treatment 500mlSebastian Hydre Moisturizing Treatment tilfører tørt, kruset og kemisk behandlet hår fugt og styrke og efterlader håret silkeblødt. Også velegnet til farvet..."

259 kr.
1063 kr.
Plejer du at købe en dyr hårkur, men er løbet tør? Eller har du bare lyst til at prøve noget nyt og give håret en anderledes pleje – som vil spare dig en masse penge? Der findes mange forskellige hårkure på markedet, alle med hver deres egenskab. Du kan opnå, næsten, de samme egenskaber i en hjemmelavet hårkur. Så kig i køleskab og vær kreativ! Vidste du at majonæse kan være utroligt givende og godt for håret? Jo mere fedt majonæsen indeholder jo bedre. Så når du skal købe majonæse til din hjemmelavede hårkur skal du bestemt ikke gå efter et light produkt. Pres en god håndfuld majonæse ud i håndfladen og masser den godt ind i hårpragten. Vær ekstra opmærksom på at hårspidserne bliver ekstra godt smurt ind. Dæk håret med en plastikpose og udover plastikposen et håndklæde. Lad majonæsen have sin virkning i godt en halv til en hel time. Skyl herefter håret godt igennem med en lækker shampoo, og vupti – håret er lækkert og blødt! Du undrer dig sikkert over hvad det er i majonæsen som gør lige præcis denne fødevare, til den ideelle ingrediens i en hjemmelavet hårkur? Det er simpelthen kombination af olie og æg i majonæsen som gør den ekstra velegnet til en hårkur. Ligesom meget andet bliver det bedst når man laver det selv. Så den majonæse du kan købe i supermarkedet er helt sikkert godt til håret, men den du laver selv vil blive en tak bedre! Hvis du vælger selv at lave din egen majonæse undgår du samtidig de tilsætningsstoffer som er i en færdiglavet.

Opskrift på hjemmelavet majonæse:

- 2 æggeblommer - 2 ½ dl olie - 1 tsk. eddike eller citronsaft #1: Sørg for at æg og olie har stuetemperatur inden du begynder at blande ingredienserne. Bland æggeblommerne med eddiken og rør godt i blandingen. #2: Tilsæt den første dl af olien samtidig med at blandingen røres kraftigt. Brug eventuelt en pisker til det. Pisk blandingen godt. #3: Tilsæt den sidste 1 ½ dl olie og pisk blandingen godt.

Ekstra tip:

- Hvis du laver en dobbelt portion og vil gemme den ene halvdel til æggemadderne kan du tilføre salt, peber og lidt sennep. - Hvis du er nervøs for salmonella fra æggene kan du købe varmbehandlede æg i supermarkedet og bruge dem til din hjemmelavede majonæse. - Majonæsen kan holde sig i ca. 1 uge i køleskabet. God fornøjelse med din hjemmelavede hårkur – med majonæse! hjemmelavet-harkur-majonase
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 30. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...