Hjemmelavet hårkur som nærer håret

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Hjemmelavet hårkur som nærer håret
Er du på udkig efter en lækker nærende hårkur som reparerer hårstråene og tilfører håret fugt, så læs prøv vores hjemmelavet hårkur!

Du skal bruge:

10 tsk. Urteudtræk 1 tsk. Eau de cologne 1 tsk. Glycerin Olivenolie #1: Start med at skyl håret og tilfør håret olivenolie. Efter håret er godt smurt ind skal håret dækkes med en badehætte. Behold badehætten på natten over. #2: For at undgå at håret blot forbliver fedtet af olien skal du håret shampoo inden du skyller håret. Hvis du ikke bruger shampoo først vil du blot opleve at håret forbliver fedtet og ikke bliver rigtigt rent. Masser shampooen ind i håret og skyld den ud med vand. #3: Slut hårvasken af med koldt vand. Når du vasker håret med koldt vand lukker det naturlige skællag i håret og håret bevarer fugten fra olien.

Sådan laver du den hjemmelavede hårkur:

- Hæld urteudtrækket og eau de cologne i en stor gryde. - Tilsæt den ene teske glycerin. Tilsæt én dråbe af gangen samtidig med at du rører godt i blandingen. - Når blandingen er rørt godt sammen kan du hælde den på flasken. Husk at lade din hjemmelavede hårkur køle af, før du bruger den i håret. hjemmelavet harkur narer
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 28. oktober 2009.