Hjemmelavet hårkur som tilfører fugt til tørt hår

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Hjemmelavet hårkur som tilfører fugt til tørt hår
Er du på udkig efter en billig og nem hjemmelavet hårkur så er den her helt sikkert lige noget for dig. Denne hjemmelavede hårkur tilfører håret fugt og glans. Så lider du af tørt og skrøbeligt hår er den her hårkur helt sikkert en mulighed, før du investerer i en dyr hårkur!

Du skal bruge:

3tsk. Rosmarin/basilikum-olie ½ tsk. Honning 1 Avocado 2 spsk. Græsk yoghurt 1 tsk. Solsikkeolie Én blender

Sådan fremstilles en hjemmelavet hårkur

#1: Skær avocado frugten midtover, fjern kernen og fjern avocado frugtens skræl. Skær de 2 halvdele i mindre stykker. #2: Læg de 2 halve avocadoer i en skål. Tilsæt 1 tsk. solsikkeolie, 2 spsk. Yoghurt, ½ tsk. honning og 3 tsk. rosmarin- eller basilikumolie. #3: Rør forsigtigt rundt i blandingen og sørg for at avocado frugten er most. Brug eventuelt en blender til at give den hjemmelavede hårkur en lækker konsistens. Ekstra tip: Den hjemmelavede hårkur skal bruges lige efter den er lavet. #4: Sørg for at håret er tørt får du tilfører håret den hjemmelavede hårkur. Dæk håret med en plasticpose og en håndklæde udenpå. Lad hårkuren sidde i godt 1 time. #5: Skyl den hjemmelavede hårkur ud af håret. Sørg for at tilfør håret shampooen før du gør det vådt med vand. Hvis du først gør håret vådt med vand kan det være svært at få den fedtede hjemmelavede hårkur ud af håret. hjemmelavet hårkur
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 02. november 2009.