Hjemmelavet varm olie hårkur.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Hjemmelavet varm olie hårkur.
En hårkur kan være en dyr omgang, men det er der råd for nu. Der findes mange forskellige hårkure. Der findes hårkure som tilfører håret fugt, andre som gør håret blødere og flere andre som har hver deres funktion. Vi giver dig her en nem og billig måde til en alternativ hårkur. Man kan selv lave hårkure og ansigtsmasker, og der findes mange forskellige opskrifter. Her er en absolut favorit hjemmelavet hårkur.

Du har brug for:

½ dl tørret rosmarin blade ½ dl oliven olie

Sådan fremstilles en hjemmelavet hårkur:

- Bland olien og rosmarin bladene i en lille pande og varm blandingen over svag varme. Rør i blandingen under hele opvarmningen. - Fjern panden fra varmen og si blandingen for at sortere rosmarin bladene fra. - VIGTIGT. Lad olien køle så meget af at man kan have en finger i olien. - Smør hovedbunden og håret med den lunkne olie og pak håret ind i film, med et håndklæde udover. Lad hårkuren virke i 15-20 minutter. - Vask håret indtil olien er ude af håret. Denne fantastisk hjemmelavede hårkur tager ikke lang tid og fremstille, er utrolig billig og vil efterlade håret blødt og ekstremt skinnende. Hvis man giver sit hår denne kur én gang om ugen vil håret altid fremstå sundt og skinnende. Prøv den, det koster ikke det store, og du vil ikke fortryde det! hjemmelavet-varm-olie-harkur
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 28. september 2009.