Hjemmelavet varm olie hårkur.

Hjemmelavet varm olie hårkur.

🥇Dagens tilbud på hårkur

-76%

Sebastian Hydre Treatment 500 ml

"Sebastian Hydre Treatment 500mlSebastian Hydre Moisturizing Treatment tilfører tørt, kruset og kemisk behandlet hår fugt og styrke og efterlader håret silkeblødt. Også velegnet til farvet..."

259 kr.
1063 kr.
En hårkur kan være en dyr omgang, men det er der råd for nu. Der findes mange forskellige hårkure. Der findes hårkure som tilfører håret fugt, andre som gør håret blødere og flere andre som har hver deres funktion. Vi giver dig her en nem og billig måde til en alternativ hårkur. Man kan selv lave hårkure og ansigtsmasker, og der findes mange forskellige opskrifter. Her er en absolut favorit hjemmelavet hårkur.

Du har brug for:

½ dl tørret rosmarin blade ½ dl oliven olie

Sådan fremstilles en hjemmelavet hårkur:

- Bland olien og rosmarin bladene i en lille pande og varm blandingen over svag varme. Rør i blandingen under hele opvarmningen. - Fjern panden fra varmen og si blandingen for at sortere rosmarin bladene fra. - VIGTIGT. Lad olien køle så meget af at man kan have en finger i olien. - Smør hovedbunden og håret med den lunkne olie og pak håret ind i film, med et håndklæde udover. Lad hårkuren virke i 15-20 minutter. - Vask håret indtil olien er ude af håret. Denne fantastisk hjemmelavede hårkur tager ikke lang tid og fremstille, er utrolig billig og vil efterlade håret blødt og ekstremt skinnende. Hvis man giver sit hår denne kur én gang om ugen vil håret altid fremstå sundt og skinnende. Prøv den, det koster ikke det store, og du vil ikke fortryde det! hjemmelavet-varm-olie-harkur
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 28. september 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...