Hårprodukter til blond hår. Få her frisørens guide til af finde dem.

Spørgsmål. Jeg er 23 år og har blondt hår som går mig til skulderne, hvilke hårprodukter skal jeg bruge til blondt hår?

Hårprodukter til blond hår. Få her frisørens guide til af finde dem.

Sådan finder du hårprodukter til blond hår

Svar fra frisøren. Hvad enten du har et naturligt eller farvet blondt hår er du sikkert opmærksom på at den blonde lyse farve er svær at holde, og kræver ekstra pleje. Hvis du har farvet blondt hår er det ekstra svært og det kræver ekstra tid og pleje for at det farvede blonde hår kan forblive skinnende og smukt. Jeg giver dig her et par tips til hvordan du skal pleje dit blonde hår så du kan bevare den lyse farve, det skinnende og smukke look. Du vil nok blive overrasket når jeg siger at en flaske kildevand kan være blondt hårs bedste ven?

Her skal du have penge op af lommen…

Hvis du har blondt hår kan du med fordel bruge en ’lille shampoo’ et par gange om måneden. Shampoo produkterne som er lilla kaldes ofte silver shampoo. Den lille refleks som er i de lilla hårprodukter dræber de gullige skær og nuancer i det blonde hår. De gule skær og nuancer, som de fleste med blond hår vil opleve, kan opstå efter at håret er afbleget eller hvis man har badet i en pool med meget klor eller i havet. Den lille shampoo får håret til at fremstå lysere og klarere i farven.

Når der er et produkts om anbefales er der selvfølgelig også altid nogle produkter man skal undgå. Hvis du ønsker dit blonde hår det bedste skal du undgå shampoo og balsam produkter som er gule, røde og pink. Disse farvestoffer kan hænge fast i det blonde hår og dermed skabe de uønskede nuancer og skær som man forsøger at undgå.

VIGTIGT: Har du et platinblondt hår er det vigtigt at du kun bruger en mindre mængde lilla shampoo til hver hårvask. Lad den ikke sidde i for længe da den lille shampoo vil kunne give det platinblonde hår et lilla skær. Hvis dit hår får et lilla skær kan du blot holde en pause et par dage med shampoo produktet.

Her skal du ikke have penge op af lommen…

Dette tip kan være lidt tidskrævende, men det kan samtidig redde dit blonde hår fra de skader normalt brusebadsvand kan pådrage håret. Kildevand er efterhånden blevet hvermandseje og de fleste har altid en kildevand i tasken. Kildevand kan være en utrolig effektiv faktor, når du skal pleje dit blonde hår. Kildevand er noget af det reneste vand som findes og du slipper derfor for kalk og de andre stoffer som vandhanevand nu engang indeholder. Du kan selvfølgelig ikke bruge kildevand til én hel hårvask. Start med at vask håret som normalt i brusebadet og skyl det derefter igennem med lidt kildevand.

Hvis du er mere til varmt vand kan du blot varme kildevandet i en skål i mikroovnen

Ekstra tip:

Et utroligt nemt og ikke mindst sundt råd er at holde sig væk fra røg! Rygning gør blondt hår mørkere og kan forsage gule skær og nuancer i de ellers flotte lyse længder.

Bedøm denne artikel
64 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 10. november 2009.
C
Din guide