Hvordan får jeg et frækt surfer girl hår? Læs frisørens svar her

Spørgsmål: Jeg elsker at gå på stranden, og er netop kommet hjem fra efterårsferie i Egypten. Jeg har beundret pigerne som har et flot bølget ’beach-look’ hår, og tænkt over om det mon kan laves fake her til vinter – også selvom man ikke har ligget på stranden i flere timer og badet i saltvandet. Kan man det?

Hvordan får jeg et frækt surfer girl hår? Læs frisørens svar her

🥇Dagens tilbud på saltvandsspray

-63%

Osmo Matt Salt Spray 250 ml

"Teksturgivende saltvandspray som giver håret en masse volumen og tekstur. Denne spray giver masser fugt til håret, da den er beriget med castor-olie og tynger ikke håret. Derudover er der..."

49 kr.
129 kr.

Sådan får du frækt surfer girl hår

Svar fra frisøren. Alt kan laves med lidt hårprodukter og lidt kunnen. Smarte og frække surfer girl bølger er og bliver et smart look uanset årstiden og er overraskende nemme at lave. Med nedenstående tips kan du skabe et smukt og sexet surfer girl hår og dreje hovedet året rundt!

Det skal du bruge:

  • Fugtgivende balsam
  • Voks eller spray specielt egnet til krøller
  1. Start med at vask og rens håret med en lækker shampoo. Tilfør håret en dybdegående balsam og lad den virke i 3-5 minutter. Vask balsammen ud af håret med koldt vand for at lukke skællaget i håret. Ved at tvinge skællaget til at lukke, indkapsles fugten i håret og håret vil fremstå mere skinnende.
  2. Del håret op i 2 sektioner, 1 i hver side. Fordel voksen, specielt egnet til krøller, i håndfladerne eller spray håret med hårspray, som også skal være specielt egnet til krøller. Twist begge sektioner af hår til 2 store Pippi Langstrømpe fletninger. Lad fletningen starte lige over øret og lad den fortsætte til du rammer spidserne.
  3. Behold fletningerne i håret natten over og løsn dem først når du vågner. Løsn dem forsigtig for at undgå at rette lokkerne ud. Tilfør eventuelt mere voks eller saltvandsspray håret for at vække krøllerne!
  4. Klem hårproduktet ind i håret og kram håret med håndfladerne. Hvis du ønsker et ekstra løft kan du løfte håret op til øre-højde og kramme det.
  5. Du burde nu have et frækt og yderst sexet surfer girl look! Hvis du ikke er meget for fedtet hår om natten kan du også lave 10-20 fletninger i håret, og lade enten føntørrer eller glattejern varme dem op. Sov med fletningerne og løsn dem om morgenen. Når du vågner kan du så tilføre hårprodukterne som er specielt egnet til krøllet hår.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 6. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...