Hvordan spotter jeg en fake GHD Styler? Få svaret her

Spørgsmål: Jeg har hørt fra et par veninderne at der findes fake GHD produkter på markedet, hvordan spotter jeg dem?

Hvordan spotter jeg en fake GHD Styler? Få svaret her

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"ghd"

39 kr.
239 kr.

Sådan spotte du en fake ghd styler

Svar fra frisøren. GHD glattejern er det absolut mest professionelle og eftertragtede glattejern på markedet til dags dato. GHD Stylerne kommer i et væld af forskellige farver og modeller. Heriblandt GHD Mini Styler, GHD Salon Styler og Limited Edition sets såsom GHD Pretty in Pink og den nye GHD Precious som snart kommer på markedet. GHD Styler glattejernene er nogle af de mest efterspurgte glattejern på markedet!

Desværre har GHD Stylernes popularitet fået nogle firmaer til at tænke kreativt. Populariteten har desværre fået disse firmaer til at kopiere GHD Stylerne og sælge dem til uvidende forbrugere. At få muligheden for at købe en større mængde GHD Stylere til en fantastisk pris vil lyde godt i de flestes ører. Dog har de falske GHD Stylere ikke de samme muligheder, samme teknologi og/eller samme holdbarhed som de originale stylere. Det er trods alt disse features som har gjort GHD Stylerne så utroligt populære!

Foruden den gode pris kan sikkerheden ved at bruge en fake GHD Styler også være en reel risiko. Fake GHD Stylere kan forsage brand og skader på hår og personer. Udover den større risiko du løber ved at bruge eller købe en fake GHD Styler, gives der ikke 2 års reklamationsret fra GHD’s side. Det er vigtigt at vide om du køber et originalt glattejern når du køber en GHD Styler. Med alle de virksomheder, fysisk som på nettet, der sælger GHD Stylerne, hvordan kan du så være sikker på at den Styler du køber, er original?

Køb fra en respekteret og velkendt forhandler

GHD Stylere som sælges fra udlandet eller auktionssider er ofte fake og kopier. Dem der sælger disse fake produkter yder ikke nogen service efter du har købt produktet. Samtidig følger de formentligt ikke de regler som gælder i det pågældende land de sælger til. Så køb kun din GHD Styler fra en velrenommeret webbutik eller frisør.

Besøg GHD’s officielle hjemmeside

Når du har købt din GHD Styler, så kan du registrere den online på ghdhair.com. Samtidig aktiveres din 2 års garanti periode. Fake serienumre vil blive afvist af systemet. Link: ghdhair.com.

Se efter de features som gør en GHD Styler unik

Kig på indpakningen, ser den original ud, er den lækker at røre ved eller er det dårlig kvalitets pap. Originale GHD indpakninger har et serienummer udenpå æsken. Instruktionsbog og en strøm adapter.

Officielle GHD hologrammer

Se efter GHD hologrammerne på din GHD Stylers ledning og på indersiden af glattejernet. Serienummeret skal være ens på både ledning og indeni i Styleren. Indtast serienumrene på GHD’s officielle hjemmeside og tjek om serienummeret er original.

Skal det være plastik eller metal?

Originale GHD Stylere har metalhængsler. Hængslerne skal ikke være lavet af plastik. Faktisk vil du nemt kunne spotte et fake GHD glattejern. Hvis plastikdelene på GHD Styleren virker billige skal det oftest tages som en advarsel om et fake produkt. Originale GHD Stylere er lækre i både design og kvalitet og føles ikke billige!

Tjek din Limited Edition GHD Styler.

Hvis du har købt en af de specielle Limited Edition Sets med en GHD Styler er det ‘nemmere’ at spotte et fake produkt. Sørg for at sammenligne de produkter du får med i det Limited Edition set, men de produkter som du kan se følger med på GHD’s hjemmeside. De fleste kopi-firmaer giver ikke alle disse ekstra produkter med. Hvis du får produkterne med er de ofte mangelfulde. Hvis der er lipgloss eller spray med i GHD sættet, er det ofte tom emballage du får. Når du spørger hvorfor indholdet ikke er i kassen er forklaringen at der ikke må sendes væsker med luftfragt… Dette er for at spare penge på produktionen af den falske GHD Styler.

Tjek prisen – vigtigt!

Hvis noget lyder for godt til at være sandt, er det det formentligt også. Så længe GHD Styler glattejernene fortsætter med at være populære vil priserne ligge og svinge mellem 1200-1600 kr. alt efter hvilken model du ser efter. Mange forhandlere, på nettet såvel som fysisk, har ofte udsalg på produkter. Men det giver ikke nogen mening at sælge et GHD glattejern til under deres egen indkøbspris. Så hvis prisen lyder for god til at være sand, er den det formentligt også.

Det er fristende at købe kopi-tasker, kopi-parfumer, kopi-solbriller, kopi-GHD glattejern m.m. Men husk hvorfor du ønskede produktet i første omgang. Kopifirmaerne bliver nødt til at springe gærdet over hvor det er lavest for at kunne konkurrere på prisen. Det betyder at produkterne formentligt ligner originalen rent visuelt. Men når vi taler elektronik produkter er det utroligt vigtigt at sikkerheden er i orden. De falske GHD Stylere har formentligt ikke sikkerheds funktionen sleep-mode, som gør at styleren automatisk slukker efter 30 minutter.

Så når du skal købe en GHD Styler er det vigtigt ikke at går på kompromis med sikkerheden. Vær sikker på at du køber et originalt glattejern fra GHD før du bruger dine surt optjente penge på det!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 6. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...