ID Hair Extreme Titanium guide

ID Hair Extreme Titanium er en af de bedst sælgende stylingprodukter på markedet i øjeblikket. Netop denne voks skiller sig ud ved sin lækre effekt, gode kvalitet og lave pris! ID Hair Extreme Titanium tilfører håret et stærkt hold, som gør det muligt at få fuld kontrol over lokkerne.

ID Hair Extreme Titanium guide

🥇Dagens tilbud på idhair

-81%

IdHAIR Niophlex Maintainer No.03 - 100 ml

"Id Hair Niophlex Maintainer No.03 er sidste step i Niophlex behandlingen. Dette er en hjemmebehandling der bruges to gange om ugen til at vedligeholde salonbehandlingen. Den blødgør, styrker,..."

19 kr.
99 kr.

Guide til brug af ID Hair Extreme Titanium i håret

Vask håret før du bruger ID Hair Extreme Titanium

Voks og andre stylingprodukter har det med at binde bedst i rene hårstrå og et ellers tørt hår. Brug en lækker shampoo til at rense håret for produktrester, fedt og snavs. På denne måde er du sikret det perfekte udgangspunkt når du styler håret med ID Hair Extreme Titanium.

Grav, varm op og fordel ID Hair Extreme Titanium i håret.

Tag en fingerspids voks og varm den godt op i håndfladerne. Specielt med denne voks er det en god idé at varme den ekstra inden brug, eftersom den vil være lettere og nemmere at fordele jævnt i hele håret.

Fordel ID Hair Extreme Titanium i håret og form håret til din yndlings frisure. Brug eventuelt fingrene til at forme spikes eller fremhæve og definere enkelte totter i håret. Brug er du hele håndfladen vil du ikke have nær så stor kontrol over din styling af håret, som du vil hvis du nøjes med at bruge fingrene hertil.

Brug ID Hair Extreme Titanium i vådt hår og få glans

ID Hair Extreme Titanium har forskellige egenskaber, alt efter om produktet bruges i vådt eller tørt hår. Ønsker du ekstra hold og shine kan det anbefales at bruge ID Hair Extreme Titanium i vådt hår.

Hvis du ønsker ekstra glans kan du med fordel lade håret tørre med voksen i, for derefter at spraye håret med en glansgivende hårspray.

Hvis du ikke er meget til hårspray kan du blande ID Hair Extreme Titanium med glansgivende voks.

Brug ID Hair Extreme Titanium i tørt hår og få et mat look

De fleste bruger stylingprodukter i tørt hår. På denne måde er man sikret en klassisk og ensartet styling i håret. ID Hair Extreme Titanium tilfører håret et stærkt hold med et let og cool mat finish.

Miks ID Hair Extreme Titanium med andre stylingprodukter

Begynder man først at blande og mikse de forskellige stylingprodukter, vil man hurtigt opleve hvor mange muligheder, effekter og kombinationer man kan opnå.

Er du vil med et støvet, råt og cool look kan vi varmt anbefale at mikse ID Hair Extreme Titanium med ID Hair Dusty Bronze. ID Hair Dusty Bronze er en voks med et stærkt hold, dog ikke nær så stærkt som ID Hair Extreme Titanium. Men er du vild med et mat look vil du med fordel kunne blande disse 2 stylingprodukter!

Bland de udvalgte produkter sammen i hænderne og prøv dig frem med forskellige blandingsforhold. Det kan tænkes at det for dig vil være det rigtige at blande ¾ dele ID Hair Extreme Titanium og ¼ ID Hair Dusty Bronze, måske modsat eller et helt 3. blandingsforhold. Prøv dig frem!

Afslut, fikser og lås håret med en god hårspray

Når du først har fået sat håret med ID Hair Extreme Titanium er det vigtigt at det bliver siddende! Nu er netop denne voks ikke det store ’problem’ når det kommer til hold og fiksering af håret. Selve produktet har ekstremt hold i sig selv!

Men for at være helt sikker på at håret sidder som det skal dagen lang, kan du med fordel spraye din styling med en lækker hårspray der tilfører håret endnu mere hold.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 2. januar 2020.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...