id Hair Elements. Stol på naturens elementer!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
id Hair Elements. Stol på naturens elementer!
id Hair Elements er søsterserien til den utroligt populære voks fra id Hair. id Hair Elements er en serie bestående af 3 elementer – sølv, guld og titanium. De 3 elementer har hver deres unikke egenskaber.

Historien bag id Hair Elements serien

id Hair Elements er skabt med tanke på naturens elementer, som har hver deres unikke egenskaber – ligeså er hvert enkelt hårprodukt i id Hair Elements serien. Naturens elementer har igennem flere tusinde år gives os føde, pleje og beskyttelse. idHair Elements har kombineret de forskellige elementer og skabt en unik serie af fantastiske hårprodukter. Med tanke på videnskabens viden omkring de naturlige elementer beder id Hair dig stole på Elements! I en branche hvor man har mere en 60 års professionel erfaring med produktion og fremstilling af hårprodukter ud fra videnskabeligt beviste – har id Hair Elements de bedste betingelser for og blive en stor succes. Verden skifter løbende synspunkt overfor hår-og plejeprodukter – hvad er godt og hvad er skidt. I en verden hvor intet er, som det var i går, har id Hair formået og skabe en serie af hårprodukter der er skabt til i dag, i morgen og mange år frem.

Hemmeligheden bag id Hair Elements

id Hair Elements er kombinationen af videnskab og erfaring. id Hair Elements består af 3 elementer, som har hver deres unikke egenskaber. Serien giver dig mulighed for, at reparere og genopbygge de enkelte hårstrå fra rod til spids. I bund og grund er tanken med id Hair Elements, at du vil kunne opnå et fantastisk og smukt look! id Hair Elements har knækket koden til den perfekte serie af hår- og plejeprodukter; Nordic Cotton. Den naturlige bomuld, som vi har i hele Skandinavien, har helt unikke egenskaber. Således kan bomuld tilføre vægtløs fugt til hårstråene samtidig med, at det enkelte hårstrå nænsomt renses. Kombiner videnskaben, Nordic Cotton og den Skandinaviske rene deskg stil, og du har id Hair elements. id Hair Elements indeholder en unik blanding af Nordic Cotton, hvedeproteiner og UVA/B filter. Blandingen reparer og beskytter håret mod udefrakommende påvirkninger, kemiske skader fra hårfarve og varmepåvirkninger fra f.eks. glattejern og føntørrer .

id Hair Elements - de 3 elementer

id Hair Elements består af 3 elementer fra naturens side; sølv, guld og titanium. id Hair Elements Silver – fleksibel bevægelse og volumen id Hair Elements Gold – pålidelig hold og beskyttelse id Hair Elements Titnaium – stærkt hold og luksuriøs pleje Forskellen mellem det ordinære og ekstra ordinære er det lille ekstra, som tilbyder. id Hair Elements indeholder hverken parabener eller allergene parfumer. Det er det lille ekstra, som gør id Hair Elements helt unik!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 07. juli 2012.