Krøllecreme er krøllernes bedste ven

Cf
Skrevet af
Camilla, frisør
2 min læsning
Krøllecreme er krøllernes bedste ven

Udvalget af hårprodukter er generelt stort og fortast stødt stigende. En af de nyeste trends, som dog omhandler et hårprodukt der har eksisteret i noget tid, er krøllecreme!

Krøllecreme i nøden

Krøllecreme er blevet et utroligt populært hårprodukt, da det med dette produkt er muligt, at samle og style krøllet håret på én gang. Der findes mange gode krøllecremer på markedet, men de bedste gør det muligt at tæmme krøllerne, tilføre dem elasticitet og separere dem fra hinanden. Der er ikke noget værre end krøller der sidder sammenklasket og ikke kan flagre bare lidt i vinden…

De forskellige krøllecreme-varianter der findes på markedet i øjeblikket kan bruges i både tørt og fugtigt hår. Kort sagt kan du bruge produktet i fugtigt hår hvis du ønsker, at skabe og forme krøllerne - hvis du derimod blot ønsker, at genopfriske dem, kan du bruge krøllecreme i tørt hår.

Krøllecreme i fugtigt hår

Vask håret og dup det tørt med et håndklæde før du bruger krøllecremen i det krøllede hår. Husk ikke at hive i håret da det blot vil strække krøllerne ud. Påfør en god mængde krøllecreme i håret og arbejd cremen fra rod til spids. Sørg for at hele håret er smurt godt ind. Nogen mærker anbefaler at man efterfølgende føntørrer håret med en softstyler, mens andre anbefaler at man blot lader håret lufttørre.

Dog mener jeg personligt, at man vil få det bedste resultat ved enten at føntørre håret med en softstyler der selv ’løfter’ krøllerne op lader dem tage form eller ved at føntørre samtidig med at man løfter håret med håndfladerne. Efter håret er tørt kan du med fordel tilføre håret ekstra krøllecreme.

TIP. Anvend en lav hastighed for at undgå flyvsk hår.

Krøllecreme i tørt hår

Er håret tørt eller ønsker du blot at genopfriske krøllerne i håret dagen derpå, kan du med fordel påføre en mindre mængde krøllecreme i lokkerne. Sno eventuelt krøllerne om fingrene og giv dem et ekstra boost og krøl.

Mange krøllecremer har udover en formgivende effekt også en plejende effekt. Krøllet hår har brug for masser af fugt – vægtløs fugt. Er håret tørt og trist kan det være svært at få krøllerne til at fremstå flotte. Så husk altid at vaske krøllet hår med en fugtgivende shampoo, balsam og eventuelt hårkur. De fleste krøllecremer på markedet tilfører også fugt til håret!

Hos Hair-Blog.dk anbefaler vi milk_shake Passion Curl Designer. Denne krøllecreme dufter i øvrigt utroligt lækkert!

Oprindeligt udgivet 05. marts 2015, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder
Indlæg

Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

Har du nogensinde hørt fra de personer du omgås i hverdagen, eller... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck
M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!
Indlæg

M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!

M2 Eyelash Serum. Den originale vippeserum. Har du altid... [Læs mere]
Cf
Skrevet af
Camilla, frisør
TIP: Bland din egen voks til håret
Indlæg

TIP: Bland din egen voks til håret

Voks er mandens foretrukne stylingprodukt. Tidligere var gele det helt... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck