Krøllecreme er krøllernes bedste ven

Udvalget af hårprodukter er generelt stort og fortast stødt stigende. En af de nyeste trends, som dog omhandler et hårprodukt der har eksisteret i noget tid, er krøllecreme!

Krøllecreme er krøllernes bedste ven

🥇Dagens tilbud på milk_shake

-64%

Milk_Shake Color Care Color Maintainer Conditioner 100 ml (U)

"Milk_Shake Color Care Color Maintainer Conditioner er en balsam, som er specielt udviklet til at pleje farvebehandlet hår. Den indeholder mælkeproteiner, som virker reparerende og plejende...."

29 kr.
79 kr.

Krøllecreme i nøden

Krøllecreme er blevet et utroligt populært hårprodukt, da det med dette produkt er muligt, at samle og style krøllet håret på én gang. Der findes mange gode krøllecremer på markedet, men de bedste gør det muligt at tæmme krøllerne, tilføre dem elasticitet og separere dem fra hinanden. Der er ikke noget værre end krøller der sidder sammenklasket og ikke kan flagre bare lidt i vinden…

De forskellige krøllecreme-varianter der findes på markedet i øjeblikket kan bruges i både tørt og fugtigt hår. Kort sagt kan du bruge produktet i fugtigt hår hvis du ønsker, at skabe og forme krøllerne - hvis du derimod blot ønsker, at genopfriske dem, kan du bruge krøllecreme i tørt hår.

Krøllecreme i fugtigt hår

Vask håret og dup det tørt med et håndklæde før du bruger krøllecremen i det krøllede hår. Husk ikke at hive i håret da det blot vil strække krøllerne ud. Påfør en god mængde krøllecreme i håret og arbejd cremen fra rod til spids. Sørg for at hele håret er smurt godt ind. Nogen mærker anbefaler at man efterfølgende føntørrer håret med en softstyler, mens andre anbefaler at man blot lader håret lufttørre.

Dog mener jeg personligt, at man vil få det bedste resultat ved enten at føntørre håret med en softstyler der selv ’løfter’ krøllerne op lader dem tage form eller ved at føntørre samtidig med at man løfter håret med håndfladerne. Efter håret er tørt kan du med fordel tilføre håret ekstra krøllecreme.

TIP. Anvend en lav hastighed for at undgå flyvsk hår.

Krøllecreme i tørt hår

Er håret tørt eller ønsker du blot at genopfriske krøllerne i håret dagen derpå, kan du med fordel påføre en mindre mængde krøllecreme i lokkerne. Sno eventuelt krøllerne om fingrene og giv dem et ekstra boost og krøl.

Mange krøllecremer har udover en formgivende effekt også en plejende effekt. Krøllet hår har brug for masser af fugt – vægtløs fugt. Er håret tørt og trist kan det være svært at få krøllerne til at fremstå flotte. Så husk altid at vaske krøllet hår med en fugtgivende shampoo, balsam og eventuelt hårkur. De fleste krøllecremer på markedet tilfører også fugt til håret!

Hos Hair-Blog.dk anbefaler vi milk_shake Passion Curl Designer. Denne krøllecreme dufter i øvrigt utroligt lækkert!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 5. marts 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...