En god krøllecreme giver flotte og holdbare krøller!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
En god krøllecreme giver flotte og holdbare krøller!

Krøllecreme er et utroligt populært hårprodukt, som alle med krøller formentligt kender til. Kendskabet til krøllecreme er stødt stigende på det danske marked hvilket også påvirker udvalget heraf, som ligeså er stigende. Stortset alle producenter af hårprodukter har en krøllecreme i deres sortiment.

En god krøllecreme definerer krøllerne i håret

Krøllecreme er blevet et utroligt populært hårprodukt, som gør det muligt og definere krøllerne i krøllet hår. Med krøllecreme er det muligt og samle krøllerne samtidig med, at den enkelte krølle defineres og får tilført ekstra hold. Krøllecreme gør det ligeså muligt og tæmme krøllerne og undgå krus heri.

Alle med krøllet hår ved hvor irriterende det er, at krøller sidder sammen og ikke kan flagre bare lidt i vinden. Krøllecreme sikrer definerede og uafhængige krøller, som ikke hænger sammen. De bedste varianter af krøllecreme på markedet gør det muligt, at tæmme krøllerne, tilføre dem elasticitet og separere dem fra hinanden.

Hvornår kan jeg bruge krøllecreme?

Tidligere var krøllecreme kun henvendt til styling af krøller i tørt hår, men med de mange forskellige varianter der er på markedet lige nu – er det muligt og anvende krøllecreme i både tørt og fugtigt hår.

Kort sagt kan man med krøllecreme i fugtigt hår forme og skabe krøller. I tørt hår kan krøllecreme genopfriske krøllerne.

Krøllecreme i fugtigt hår

Inden du tilfører krøllecreme i fugtigt hår bør du vaske håret og duppe det med et håndklæde. Hiv ikke fat i håret da det blot vil strække krøllerne ud. Påfør en god mængde krøllecreme i håret og kram cremen ind i håret. Sikrer dig, at hele håret har fået tilført krøllecreme for det bedste resultat.

Efter man har tilført krøllecreme i håret, og det fortsat er fugtigt, kan man enten lade det lufttørre eller føntørre det. Vælges føntørring med en hårtørrer man kan tørre det ved svag hastighed for og undgå unødvendige flyvske hår.

Krøllecreme i tørt hår

Krøllecreme i tørt hår sikrer en aktiv genopfriskning af krøllet hår og smukke definerede krøller. Når krøllecremen er tilført i håret kan man evt. sno krøllerne om fingrene og dermed give dem et ekstra twist og krøl.

De fleste varianter af krøllecreme har udover en formgivende effekt også en plejende effekt håret. Krøller har brug for fugt – vægtløs fugt. Husk altid og vaske krøllet hår med en shampoo, som er beregnet til krøllet hår. Denne tynger ikke håret unødvendigt.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 12. februar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 11. april 2012.