Lav en hjemmelavet saltvandsspray. Det er nemt!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
1 min læsning
Lav en hjemmelavet saltvandsspray. Det er nemt!

Spar mange penge ved at lave din egen hjemmelavede saltvandsspray. I en hjemmelavet saltvandsspray kender du alle ingredienser fra ende til anden. Det er ikke spor svært!

Hjemmelavet saltvandsspray

Saltvandsspray er og bliver et fantastisk produkt. Hollywood stjernerne, stylisterne og næsten alle kvinder elsker effekten af saltvandsspray. Dem som ikke kender til vidunder produktet går og drømmer om looket, som de kendte skaber når de skal på den røde løber.

Saltvandsspray har været efterhånden været på markedet i et par år. Dog har man ikke kunnet finde saltvandsspray som produktet under større hårprodukts mærker såsom TIGI, MOP og GHD. De fleste større hårproduktsfirmaer har igennem de seneste år introduceret deres egne saltvandsspray produkter.

Der er dog ikke så mange, som kender til saltvandsspray. Problemet ligger oftest i at produkterne koster en bondegård. Hvis man ikke kender saltvandsspray, som hårprodukt, er det måske en dyr investering for de fleste.

Du får her et par et tips til hvordan du nemt, billigt og hurtigt kan skabe din egen saltvandsspray-blanding.

Opskrift på hjemmelavet saltvandsspray:

  • 3 teskeer havsalt
  • 2 dl postevand*
  • 1 sprayflaske til at opbevare det færdige produkt i
  • * Du kan eventuelt bruge kildevand på flaske, da du her slipper for postevandets kalk.
  1. Start med at varm dine 2 kopper vand op i en gryde - ikke til en kogende punkt. Du kan også nemt varme vandet i mirkoovnen, husk dog at en mikroovn er utroligt hurtig til at varme op, så vandet skal formentligt kun have 30-50 sekunder ved middel styrke. vandet skal dog have en temperatur så saltet nemt opløses i vandet.
  2. Når vandet er tæt på at koge tages det af varmen. Lad vandet køle af i 2 minutter.
  3. Tilfør dine 3 teskeer havsalt i vandet. Tilfør én teske af gangen og sørg for at salten er opløst. Fortsæt indtil alle 3 teskeer er opløst i vandet. Hvis salten ikke er fuldstændig opløst vil din saltvandsspray sidde fast i pumpen, og dermed ikke kunne komme ud.
  4. Lad din hjemmelavede saltvandsspray køle af til stuetemperatur. Når dit saltvandsspray mix er kølet af hældes produkt over på sprayflasken.

Ryst din saltvandsspray en ekstra gang og den er klar til brug!

Oprindeligt udgivet 20. marts 2010, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Stjæl tøsernes hårpudder
Indlæg

Stjæl tøsernes hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det... Læs mere
Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder
Indlæg

Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Har du nogensinde hørt fra de personer du omgås i hverdagen, eller for den sags skyld læst i et magasin, at en fedtet... Læs mere
M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!
Indlæg

M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!

af Camilla, frisør
M2 Eyelash Serum. Den originale vippeserum. Har du altid drømt om at få lidt længere vipper, men har du... Læs mere