Glattejern til mænd er måske ikke så slemt endda?

Glattejern til mænd er måske ikke så slemt endda?

Glattejern til mænd er et stort hit. Mænd er blevet mere bevidste om fordelene ved, at anvende et glattejern når lokkerne skal styles eller tæmmes! Det er faktisk så stor en succes med glattejern til mænd, at 1 ud af 5 mænd allerede anvender glattejern til styling af håret.

Glattejern til mænd er måske ikke så slemt endda?

Glattejern til mænd er moderne

Tendenser, modetrends og andre udefra kommende påvirkninger igennem medierne gør, at vi til tider oplever ”uventede bølger”. Det er ingen hemmelighed, at mænd er blevet mere bevidste om deres udseende og mere tilbøjelige til, at acceptere en let make-up etc. - og nu også glattejern. Det er en tendens vi har set trække op igennem de seneste par år - og mon ikke vi kun har set toppen af isbjerget på denne front.

Medierne går til grænsen og udfordrer ens egne holdninger, men i sidste ende skal man nok blive påvirket og overbevist om – at glattejern til mænd er i orden og fuldt ud accepteret på lige fod med kæresten der bruger glattejern hver morgen. Den seneste artikel jeg så i et magasin her den anden dag omhandlede David Beckham og hans metoder til, at få håret stylet. Her blev kort nævnt hvordan et glattejern blev brugt til, at fjerne den naturlige struktur i håret og skabe et mere ”smooth and perfect look”…

En undersøgelse jeg blev gjort opmærksom på vedrørende brugen af glattejern til mænd og kvinder viste tydeligt, at kvinder fortsat er den største forbruger af glattejern. Her er det 1 uf af 3, som ejer et glattejern – hvor det hos mænd er 1 uf ad 5. Dertil nævnte 1 ud af 4 kvinder, at de ikke vil gå ud af døren uden, at håret var tæmmet, stylet og de var tilfredse med det…

Glattejern, mænd og fremtiden

Det bliver spændende, at opleve hvordan markedet udvikler sig de kommende år. Tidligere har f.eks. hårprodukter været et kvindeprodukt, som producenterne dedikerede til kvinder når det kom til duft, farve og emballage. Sidenhen er der kommet hårprodukter med maskulin emballage og maskulin duft. Måske vil der også kommet glattejern til mænd – med større håndtag og maskuline designs?!

2 myter om glattejern til mænd

#1 Special udviklede glattejern til mænd varmer mindre. NEJ.

Forklaring: På nuværende tidspunkt må mænd ”nøjes” med glattejern der er unisex, dog hældende mest til det kvindelige køn. Der er på nuværende tidspunkt ingen grund til og tro, at glattejern til mænd vil få en lavere arbejdstemperatur.

#2 Mænd kan ikke bruge ”glattejern til piger”. JO.

Forklaring: Der findes ikke decidere glattejern til mænd på markedet i øjeblikket - hvorfor de glattejern man kan få i øjeblikket vil være målrettet kvinderne. Man kan selvfølgelig gå udenom de lyserøde glattejern og de ellers mere feminine modeller. Herefter er det kun ens egen forfængelighed der afgør om man vil forsøge sig med et glattejern.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 3. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...
Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...